Пълнолунието е феномен, който често е асоцииран с нови начинания,

...
Пълнолунието е феномен, който често е асоцииран с нови начинания,
Коментари Харесай

Много късмет за тези 4 зодии скоро

Пълнолунието е феномен, който постоянно е асоцииран с нови инициативи, прочувствени безредици и доста удобни моменти. Сега е пристигнал моментът на 4 зодии - Рак, Лъв, Скорпион, Риби - които ще усетят по какъв начин птичето на шанса ще кацне навръх тяхното рамо с идването на това значимо астрологическо събитие.

Ето какви невероятни моменти чакат всяки един от тези зодиакални знаци. 

Рак 

За родените под знака на Рака, Пълнолунието на 25 март дава обещание изненади в персоналния живот. Птичето на шанса може да даде благоприятни условия за подсилване на връзките и да Ви донесе доста фамилно благополучие. Тези благоприятни условия са редки, защото дават късмет на хармонията да влезе и във вашия дом и да се насладите на най-хубавото, което животът може да Ви предложи. 

Лъв 

Чарът на Лъвовете ще бъде обаятелен с идващото Пълнолуние. Към това, в случай че прибавим и идващия шанс към тях - получава се композиция, която не може да бъде спряна от никой. Това е времето, когато упоритостите и творчеството на Лъвовете ще доближат своя връх, а всяка тяхна концепция или план ще бъде посрещнат с утвърждение и поддръжка. В персоналните връзки те могат да чакат вълнуващи развития, които ще ги изпълнят с наслада и удовлетворение.

Скорпион 

Птичето на шанса ще кацне на рамото на Скорпионите тъкмо по Пълнолуние. Това значи, че паниките им ще останат обратно в предишното. Ще съумеят да отворят една нова и щастлива страница в живота си. Това интервал ще бъде цялостен с позитивна сила, която ще ги въодушевява да се впускат в нови завършения с убеденост. 

Риби 

Птичето на шанса ще донесе на Рибите доста позитивни страсти, които ще ги заредят с доста креативна сила. Това ще им даде опция да покажат най-силната страна на своята персона и да послужат като образец за ентусиазъм на хората към тях. Както всяко зодиакално събитие, Пълнолунието може да се окаже повратна точка в живота Ви. 

За Рака, Лъва, Скорпиона и Рибите - неговото идване дава обещание удобни сили. Птичето на шанса ще кацне на тяхното рамо. А това значи,че проблемите им ще останат обратно в предишното и ще могат да се насладят на доста удобни моменти и позитивни страсти, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР