Пълнолуние в 07:34 ч. Период на обновяване и възстановяване. Комуникацията

...
Пълнолуние в 07:34 ч. Период на обновяване и възстановяване. Комуникацията
Коментари Харесай

Лъвове, денят ви обещава романтика. Риби, освободете се от съмненията

Пълнолуние в 07:34 ч. Период на възобновяване и възобновяване. Комуникацията с обичан човек ще бъде приятна и лесна. В никакъв случай не би трябвало да позволявате да има кавги.

Овен – В прочувствен проект нещата се развиват на бързи обороти и сътрудникът ви ще ви изненада с начинания и оферти, касаещи бъдещето ви. За тези от вас, които към момента са сами, днешният ден работи във ваша изгода. Направете своя ход...

Телец – Днес можете ясно да изразите мнението си пред колегата си за някои неща, които желаете да се случат във връзката ви, тъй че и двамата да си прекарвате времето по-добре. Ако към момента не сте намерили своята половинка, забавлявайте се, не се напрягайте.

Близнаци – Нещата вървят доста добре и с малко положително въодушевление ще прекарате един прелестен ден и ще споделите приятни моменти с колегата си. И в случай че самотата остава покрай вас, излезте и оставете вашата словоохотливост да ви срещне с забавни хора.

Рак – Имате доста проекти за бъдещето, които можете да осъществите, в случай че избегнете подозренията, които ви атакуват. Любовта е явна във връзката ви, само че има и компликации. Намерете свободно време за колегата си и включете пристрастеността и чувствеността си в менюто за деня.

Лъв – Днес всичко протича хармонично, сполучливо преодолявате всевъзможни трудности. Проявявате един към различен с колегата си взаимно почитание. Защо не си устроите една сантиментална вечер на свещи и с танци?

Дева – Днес избягвайте да се занимавате с въпроси, които могат да ви раздразнят и извадят от ритъма ви. Подредете нещата си. Така триумфът ще бъде ваш. Не бездействайте! Денят е подобаващ за диалози със свои хора.

Везни – Помислете за способи да извадите връзката си от рутината и да се сближите още повече с колегата си. За тези от вас, които към момента не са намерили любовта в живота си, знайте, че денят крие приятни изненади за любовния ви живот с нов човек, който може да нахлуе в него.

Скорпион – Искате да разрешите разнообразни проблеми, които ви вълнуват. Раздразнението и напрежението ще бъдат присъщи за този ден. Предпочитате да работите сами и да подредите вашите на половина приключени каузи, с цел да отидете една крачка напред.

Стрелец – Този ден е удобен за вас. Но с цел да можете да продължите напред, първо би трябвало да разрешите някои нерешени проблеми, които имате, които може да са спънка по пътя ви, и по-късно да работите интензивно и гладко за бъдещето си.

Козирог – Днешният четвъртък е съвършен за образуване на нещата, които ще вършиме през идващите дни. Вземете решения, които ще ви доставят наслада и задоволство и не продължавайте да вършиме същите неточности. Вашият оптимизъм, самочувствие и лидерски умения са на най-високо равнище.

Водолей – Ще започнете деня с положителна и оптимистична настройка, която ще ви разреши да се насладите на живота и триумфите, които ще постигнете. Решенията, които вземате, ще ви донесат изгода, макар че може да срещнете противодействие.

Риби – Ако имате някои недоволства, може би би трябвало да проведете в този момент един спокоен диалог с колегата си, с цел да се освободите от несигурността и подозренията, които ви изтезават и ви пречат да изразите себе си.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР