Пълно независимо разследване на всички, замесени в групите за влияние

...
Пълно независимо разследване на всички, замесени в групите за влияние
Коментари Харесай

Адвокатите в страната настояват за пълно разследване на замесените с Нотариуса и Еврото, включително и техни колеги

Пълно без значение следствие на всички, забъркани в групите за въздействие в правосъдната система на убития Мартин Божанов - Нотариуса, и на оповестения за търсене Петьо Петров-Еврото, желаеха от адвокатурата с призната декларация от Общото заседание на авокатите в страната. Те показват, че и адвокатските колегии в страната би трябвало да стартират дисциплинарни производства против техните членове при данни, че са взели участие в тях. 

„ Ние сме мощно обезпокоени от изнесените данни за нерегламентирано въздействие, политически и олигархични зависимости във върховете на Съдебната власт и опитите за реализиране на поръчково редом правораздаване.

В този смисъл, изричаме общественото си отвращение и непоносимост във връзка изнесените в последните две седмици данни за действието на кръговете към осветените и обществено известни като Мартин Божанов - Нотариуса и Петьо Петров – Еврото, както и цялостното насрещно безучастие на Прокуратурата като единствен орган в страната, имащ правото да повдига и поддържа обвиняването против лица, направили закононарушение “, се споделя в декларацията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР