Пълно беззаконие и пълен произвол. Така отговори Васил Божков на

...
Пълно беззаконие и пълен произвол. Така отговори Васил Божков на
Коментари Харесай

Божков: Пълно беззаконие и пълен произвол, а Бойко за 8 часа само където не се разплака

Пълно безвластие и цялостен произвол. Така отговори Васил Божков на въпрос на Sofia24.bg по отношение на дейностите на българската прокуратура.  " Те държаха 8 месеца жена ми без да има нищо, без да я разпитат дори, а Бойко за 8 часа единствено където не се разплака ".

" Аз имам възприятието, че на тях им е добре и те желаят да ме държат надалеч от България. Аз не се прикривам в Дубай, европейската прокуратура ме откри и ме разпита, по-късно полицията ме откри и също ме разпита. Там също дадох сведения. От там органите са решили, че има сведения за закононарушения и са арестували Борисов, Горанов и Арнаудова ", посочи Божков.

" Прокуратурата е получила сигнала за рекетирането ми преди 2 години, аз съм го пратил на ВКП, те са го пратили в Специализирана прокуратура, която 3 пъти излъга, че при тях подобен сигнал няма, изясни Васил Божков. " Има документ от ВКП, че моят сигнал е препратен в Специализирана прокуратура да се преглежда. Специализирана прокуратура натиска дънъчните да ревизират парите, които съм теглил. Ние им отговорихме, че сме дали информация в сигнала, данъчните питат прокуратурата и тя отново лъже, че при тях няма подобен сигнал. Каквито и данни да съм дал в прокуратурата - те изчезват. Дал съм обаче задоволително данни и в случай че преценяват да го вкарват в пандиза. Аз просто съм разказал това, което се е случило с мен.

" Аз чакам да бъда разпитан публично - дали онлайн, дали да се върна в България и да бъда разпитан, като опиша за всичко, което имам ". Васил Божков обаче не пожела да даде детайлности за нещата, с които разполага.

На въпрос на Sofia24.bg по отношение на тематиката, Божков отговори: " Истината последователно става ясно. Атаката против мен беше на база на сигнал на един човек, който споделил, че чул от някой различен, който пък чул от някой трети и въз основата на отчет на Агенция за Държавен и финансов надзор, която излезе с отчет, че може да се заплаща по този и по различен метод. На идващият ден към този момент ги бяха предиздвикали да трансформират отчета. Бяха нарушени доста закони, човешките права на доста хора бяха нарушени и всичко беше разрушено и разграбено, та дори разграбиха сбирката, която беше изцяло законна. Искат да откраднат и да вземат постройката, която съм купил за музея. Много дълга тематика за диалог. Истината в действителност ще излезе нескрито ", посочи хазартният необут.

Васил Божков напомни схемата, посредством която е бил рекетиран. По думите му разпорежданията е раздавал Бойко Борисов и самият той го е изпратил при Менда Стоянова, която да му каже по какъв начин да свършат работата с измененията в закона. А  Владислав Горанов се е занимавал с това да му изясни какви суми би трябвало да заплаща. 

Божков посочи, че е плащал единствено в левове и евро и че не е давал в никакъв случай златни кюлчета на Борисов.

Гледайте още във видеото:

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР