Пълният текст на Меморандума, изготвен от ПП-ДБ и даден на

...
Пълният текст на Меморандума, изготвен от ПП-ДБ и даден на
Коментари Харесай

Ефектна дреха върху уродливо тяло: Изтече пълният текст на Меморандума на ПП-ДБ

Пълният текст на Меморандума, направен от ПП-ДБ и даден на ГЕРБ, бе оповестен от журналиста, икономист и публицист Григор Лилов.
Успоредно с публикуването му Лилов разяснява и за какво създателите му и медиите крият наличието му.
„ Давам цялостния текст на Меморандума, с цел да бъдете осведомени както би трябвало – премълчаването на наличието му от неговите създатели и медии е показателно “, написа той в своя пост.
НЕ НИ ТРЯБВАТ НИТО НОВИ ЦК-ТА НА БКП-ТА,
ТА ДОРИ И ДА СА „ ДЕМОКРАТИЧНИ ”, НЕ НИ ТРЯБВА
И Народоосвободителна въстаническа армия ”РЪКОВОДНА ПАРТИЙНА РОЛЯ ” В ОБЩЕСТВОТО
Споделям мнението на Мария Габриел за по този начин наречения Меморандум на ПП-ДБ. И поддържам отхвърли й да го подпише.
Не споделям мнението й, че е опит за политическа търговия. Той е опит за създавана на ново статукво с детайли от остарялото.
Меморандумът е отричане на демократичността, парламентаризма, законността и публичния морал.
Споделям мнението, че той преглежда страната като трапеза, на която посредством него да се дефинира кой къде да седне. Определянето на всякакви други правила отвън тези в законите за избор на членовете на регулаторите е процедура отвън рамките на естествени и свободни общества.
Опитът тези възможни определени лица в тях да се закрепят во веки веков и да се отстраняват единствено с консенсус сред управленията на две партии, е опит за въвеждане на неототалитарни практики.
Красивите думи и изречения могат да бъдат ефектна дреха, само че в тази ситуация тя е наметната върху уродливо тяло.
Не ни трябват нито нови „ ЦК-та на БКП-та ”, та даже и да са демократични, не ни би трябвало нова управителна партийна роля в обществото ”!
––––––––––-
Давам цялостния текст на Меморандума, с цел да бъдете осведомени както би трябвало – премълчаването на наличието му от неговите създатели и медии е показателно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР