Пълни самопризнания е направил пред разследващите 44-годишният Георги Генов от

...
Пълни самопризнания е направил пред разследващите 44-годишният Георги Генов от
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Стана ясно защо касапинът от Пещера е заклал жена си

Пълни признания е направил пред проверяващите 44-годишният Георги Генов от Пазарджик, който бе арестуван за убийството на брачната половинка си Катя в петък вечер на оживено кръстовище в Пещера. Показанията му изцяло подхождат на направените досега разкрития към закононарушението, оповестява " Дарик ".

Мъжът е разказал в детайли по какъв начин с дамата се скарали, по какъв начин най-после на свадата я наръгал няколко пъти в гърдите с нож. Оставил я да лежи ранена и безпомощна посред улицата. После избягал от мястото на престъплението със фамилната им кола – сребриста „ Мазда “. Още преди да излезе от Пещера изключил мобилния си телефон, с цел да не може да бъде проследен.

Престъплението е осъществено от ревнивост. Мъжът не можел да одобри мисълта, че Катя го напуща. Във съдбовната вечер на 1 септември тръгнал с желание да приказва с нея. Твърди, че доста съжалява за стореното.

Георги бе хванат през вчерашния ден сутринта в фамилна вила в ихтиманското село Мухово. След като родителите му споделили на служителите на реда, че имат парцел там, мястото било щурмувано от полиция и военни елементи. На място заварили колата с още неизстинал мотор. Заподозреният не е оказал никаква опозиция при задържането.

Очаква се от прокуратурата да изискат непрекъсната мярка за неотклонение поради опита на Генов да се укрие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР