Пълната забрана на децата да използват социални медии може да

...
Пълната забрана на децата да използват социални медии може да
Коментари Харесай

На децата може да бъде забранено да използват социални медии, намекна министърът от торите

Пълната възбрана на децата да употребяват обществени медии може да бъде прокарана през идната година, предложи министър.

Твърди се, че Риши Сунак е претегляйки огромния ход, който ще засегне лица под 16 години. Може да се види цялостна възбрана за деца да употребяват уеб сайтове като TikTok и Instagram или ограничавания на техния достъп.

Министърът на науката Андрю Грифит не изля вода по отношение на известията за този ход, намеквайки, че консултация може да стартира през идващите месеци. Той сподели пред Sky News: „ Спекулациите са за евентуална консултация през новата година. “

Запитан дали това се случва, той сподели: „ Става въпрос за евентуална консултация, не мисля, че някой от нас знам, че се случва и не бих коментирал бъдещи съвещания сега. "

Той продължи: „ Има ли освен това, което може да се направи? Потенциално. Всеки родител схваща това, до момента в който се стремите да отбраните своя детето да се увери, че държавното управление ви дава всички принадлежности и ви пази гърба по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР