Пълната некадърност на новото управляващо мнозинство, спечелило изборите с взлом

...
Пълната некадърност на новото управляващо мнозинство, спечелило изборите с взлом
Коментари Харесай

Ива Николова: Кухите лейки от ПП на Просто Киро запушват дупки всякакви с министри, Гешев и декларации

Пълната несръчност на новото ръководещо болшинство, спечелило изборите с щурм и нахлуло във властта иззад гърба на жителя на президентството Румен Радев с всеки минал ден все по-зловещо се озъбва откъм Народното събрание. И разкрива, че към този момент месец въпросната компания на " Просто Киро " не прави работа за две пари - няма законопроекти, няма решения, няма никаква активност, поради която бе определена на ръководи.

Никога в най-новата история на българското Народно заседание съвещанията не са започвали по-късно от 9.00 часа. Сега стартират, когато им пристигна, само че в никакъв случай в 9.00 часа. Парламентарният звънец бие по най-различно време, само че не и в 9.00 часа.
свързани новини6097на 13.01.202259208преди 22 часа
Никога в най-новата история на българското Народно заседание парламентарното време не е запълвано с несекващо дефиле на министри, които от пленарната зала тичат в комисиите, а от комисиите - в пленарната зала ии по този начин всеки ден. Едни и същи дават отговор на едни и същи въпроси и ги изслушват по едни и същи тематики.

Никога в най-новата история на българското Народно заседание най-важната активност на депутатите е да четат заявления за щяло и не щяло и да си измислят всякакви популистки тематики, с цел да се дърлят, имитирайки активност, и с тази цел даже да удължават работното си време, та да наподобяват доста работни.

Включително и най-стабилното нещо в Народното събрание до момента - интернет, откогато тая сбирщина ръководи, към този момент го няма. Тая същата сбирщина, която сякаш ще вкарва електронното ръководство в България. Ето по какъв начин - като спре интернета на всички места..

Какво си мислите, че беше днешната декларация на ПП-та, написана като от служител с тежък махмурлук, с която желаеха оставката на основния прокурор Иван Гешев?

Именно част от това нищоправене на новите " честни " ръководещи на Кирчо и Кокорчо под партизанския пестник на Румен Радев.

Единственият техен принцип, което са показали до момента, е " дупки запушваме всевъзможни " - дупките в знанията им, дупките в моженето им, дупките в компетентността им, дупките в културата и интелекта им, дупките в способността им да вършан каквото и да било потребно за страната и жителите.

Запълват дупката, която Румен Радев отвори в страната и измежду жителите. Запълват дупката, която съставляват самите те дружно с него.

Политическа партия на Кирил Петков и Асен Василев е въплъщение на изгубеното време на България, на безвремието в България, на " блатото ", както я наричаше Румен Радев.

Е, с Кирчо и Кокорчо Радев реализира фантазията си - България наподобява на тресавище, в което квакат жабите на измамата, неуспеха и разхищенията на време и средства в невиждани и нечувани до момента размери.

Това безпределно междучасие за страната би трябвало да свърши. И виновните за това, че то продължава не са клетниците към Румен Радев и двамата харвардски аферисти. Отговорните са от ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Дори и Демократична България, тъй като и там има опитни и рационални депутати, въпреки до неотдавна да бяха в други партии.

И е време те да си поемат функционалностите, тъй като по този начин тая нефелна детска клика към " Просто Киро " скоро напряко ще затрие страната. Каквато към този момент недвусмислено наподобява задачата им.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР