Пълната електрификация е неизбежна, така че Mercedes-Benz, подобно на други

...
Пълната електрификация е неизбежна, така че Mercedes-Benz, подобно на други
Коментари Харесай

Миналото на Mercedes, пречупено през зеленото бъдеще

Пълната електрификация е неизбежна, тъй че Mercedes-Benz, сходно на други автомобилни производители, пуска от ден на ден електрически коли. В гамата към този момент има EQC, EQS и EQE, а неотдавна германците разкриха и концепцията Vision EQXX=

Всичко това е самобитна галерия на достиженията на марката, предопределена да показва най-новите разработки на Daimler в региона на аеродинамиката, както и в основаване на акумулатори и композити.
`Миналото

През последните няколко години компанията показа доста " зелени " прототипи
Някои от тях скоро ще бъдат въплътени в индустриални модели, до момента в който други в никакъв случай няма да стигнат до поточната линия. Особено забавен е един подобен, който се назовава Vision Mercedes Simplex.

Ако всички нови концепции гледат към бъдещето, то при Simplex нещата са на назад. Тази кола е въодушевена от предишното. Роудстърът има за цел да напомни появяването на първите коли и е реинкарнация на автомобила от началото на ХХ век: приказваме за Mercedes 35 PS, който Вилхелм Майбах и Пол Даймлер вършат в Щутгарт през 1901 година
`Миналото

Шоу автомобилът съчетава ретро визия с най-новите технологии
По този метод създателите желаят да съчетаят алегорично предишното и бъдещето на марката. Има линии, сходни на ретро кола - отворени колела, аскетичен интериор и съвсем водоравен волан - все черти, типични за колите от една отминала ера.

В същото време колата се задвижва от апаратура, която работи на различни източници на сила, а решетката на радиатора е отстъпила място на тримерен екран с рамка от розово злато.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР