Пълна зала със симпатизанти на ГЕРБ в Русенския университет и

...
Пълна зала със симпатизанти на ГЕРБ в Русенския университет и
Коментари Харесай

Борисов от Русе: ПП и ДБ знаят, че са по-слаби от нас и затова се събират


Пълна зала със симпатизанти на ГЕРБ в Русенския университет и мощни овации посрещнаха водачът на партията Бойко Борисов в Русе.

„ Инфлацията гони 40 %, тук-там и до 60, а по времето на ГЕРБ беше от 0 до 2% и това е с помощта на Бойко Борисов “, сподели регионалният координатор на партията в града. А корупционерите не могат да ни оправят нито от инфлацията, нито от корупцията, акцентира той и благодари на Борисов за това, което прави за младежите.

Опитаха да ни чегъртат, хулиха ни, обиждаха ни, арестуваха ни, преживяхме всичко. И две години по-късно излиза наяве, че ГЕРБ няма по какъв начин да бъде заличена и унищожена, няма по какъв начин да унищожат вас, обърна се към залата Десислава Атанасова.

Знаем, че на 2 април ще покажем на какво сме способни, въпреки че за доста от хората към този момент е ясно, отсече тя.

Видяхме аматьорство, липса на решения и отговорност. А всичко стартира с един състав, който се назова А тим. Но някои ги нарекоха шарлатани, тъй като лъжата стана непокътната мярка за капитана на този А тим, който излъга всички нас, българския народ, коя е родината му, напомни за измамата на Кирил Петков Атанасова.

Немският канцлер Меркел е в този университет лекар. Вие за 2 години кой видяхте тука? Помните тук пристигнаха Макрон, Ердоган…а две години – нищо, сподели Борисов.

1,2 милиарда лева оставихме на русенци, с цел да се довърши пътя Велико Търново – Русе – Бяла, само че в този момент парите ги няма. Взеха парите. Аз давам обещание, че ще направя този път, отсече Борисов.

В момента можем да сме деятелен участник в района, а ние, все едно ни няма в района. Влизането в чакалнята на Еврозоната е политическо решение. Ние карахме с 200 и от дълго време Еврозоната щеше да е завършена тематика за нас, подсети той.

Но Асен Василев лъже и за Еврозоната. И ни споделиха да забравим при тази инфлация Еврозоната, уточни водачът на ГЕРБ.

Еконта е изхвърчал, а аз запитвам по какъв начин да хвърча до Скопие, нали щеше да има самолети. Две години ни лъгаха, като балъци гледахме, отсече той.

Умолявам президента Радев да разпореди на финансовия министър да ни каже с какви пари разполагаме. Аз знам, че ще намерим пари за тези пътища в Севера и Северозапада, тъй като без тях сте нищо, хора, нищо не става без пътищата, отсече Борисов. Къде са тези три мостове, два тунела, всичко е спряно, добави водачът на ГЕРБ.

Две години ГЕРБ не ръководи и единствено ние нямаме План за възобновяване, вместо парите да са тук за обучение, за нововъведения, за зелени сили, възмути се експремиерът.

180 млрд.лв. облага има от туризъм в Гърция, а у нас – 3. Защо, какво ни липсва тук, какво нямаме, попита реторично Борисов.

Бил съм основен секретар, два пъти мажоритарен кмет – самичък ги бих, както си желаех. Бил съм три пъти министър председател, само че в този момент ми е мъчително за вас, за това, което сме създали, уточни той.

Политическа партия и Демократична България знаят, че са по-слаби от нас и по тази причина се събират, отсече Борисов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР