Пълна промяна претърпя Преслава. След като започна да катери върховете

...
Пълна промяна претърпя Преслава. След като започна да катери върховете
Коментари Харесай

Ти да видиш! Преслава се вихри в кухнята, стана примерна домакиня

Пълна смяна претърпя Преслава. След като стартира да катери върховете в този момент стана стопанка, видя HotArena.

Певицата се държи съвсем като омъжена жена и върти цяла къща. Пайнерката към този момент стяга дома на новата си възлюбена Павел и го глези с вкусни ястия. Тя даже реши да запечата този миг. Облечена в състезателен спортен екип и с малко грим по лицето певицата запретна ръкави и сподели какво може в кухнята. Докато гаджето й се излежава на дивана Преси ври и кипи в кухнята.

„ До мен е. Лежи на дивана и ме следи деликатно “, казв а Преси . Салатата, която тя прави не е от най-сложните. Преси заложи на домати, краставици, репички и маруля, или по този начин наречената бяла салата, написа „ България през днешния ден “.

Тя демонстрира и забележителни умения в късането на марулята. Тъй като е в дома на гаджето си Преслава не знае къде се намират солта и други подправки. Певицата се обръща благо към Павел: „ Любов, къде е това? Става ли по този начин, обич? “.

Във видеото Преслава изяснява, че приятелят й е същински мастър началник. „ Не ми дава да сготвям. Само салата ме остави да направя. Страх го е да ме научи, тъй като знае, че ще стана по-добра от него “, споделя изпълнителката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР