Палмейрас победи Фламенго с 4:3 в спиращ дъха трилър и

...
Палмейрас победи Фламенго с 4:3 в спиращ дъха трилър и
Коментари Харесай

Палмейрас грабна суперкупата на Бразилия след голова фиеста срещу Фламенго

Палмейрас победи Фламенго с 4:3 в спиращ дъха трилър и завоюва суперкупата не Бразилия. Освен със седемте гола, мачът ще бъде запомнен още с 37 нарушавания, 6 жълти картона и един червен, както и нито една засада.

За Палмейрас точни бяха с по две попадения Рафаел Вейга (38`, 58`) и и Габриел Менино (45`+4`, 74`), а от лагера на Фламенго два пъти се разписа Габриел Барбоса (26`, 51`) и един гол добави Педро ().

Фламенго нанесе първия удар в срещата откакто в 23-ата минута Зе Рафаел от Палмейрас извърши жестоко нарушаване в личното си наказателно поле. Цели три минути бяха нужни на рефера - Вилтон Перейра Сампайо, с цел да преразгледа обстановката посредством системата VAR и да уточни бялата точка. Когато това се случи в последна сметка, зад топката застана Габриел Барбоса и той откри резултата.

Радостта на Фламенго обаче не търпя дълго и още преди почивката носителите на Копа Либертадорес се видяха в ролята на догонващи в резултата. Първо в 38-ата минута Рафаел Вейга доближи до подаване в наказателното поле и стреля тъкмо в долния ляв ъгъл, с цел да възвърне равенството. После надълбоко в добавеното време на първото полувреме пък Габриел Менино насочи гибелен удар от към 25 метра и направи беззащитен вратаря Сантос.

Само 6 минути след подновяването на играта Фламенго се върна в мача и изравни посредством Евертон Рибейро, който изравни след подаване на създателя на първия гол Барбоса.

По сходство на развоя от първото полувреме носителите на Копа Либертадорес нямаха време да се любуват на попадението си и очакванията им за поврат бързо бяха попарени. Само 6 минути след гола, който означи Рибейро се трансформира в огромен игрешник за своите, докосвайки с ръка топката в наказателното си поле. Рафаел Вейга, който осъществя и първото попадение за Палмейрас застана зад бялата точка и изведе тима си напред в резултата за повторно в мача.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР