Палестинското момиче, което се разплака по време на среща с

...
Палестинското момиче, което се разплака по време на среща с
Коментари Харесай

Палестинското момиче, което се разплака пред Меркел, остава в Германия за постоянно

Палестинското момиче, което се разплака по време на среща с канцлера Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила в Рощок през 2015 година поради отношението към бежанците в Германия, е получило позволение да остане в страната за непрекъснато, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Рийм Саухил влезе в новините през юли 2015 година, когато избухна в сълзи по време на среща в кметството с Меркел, откакто описа по какъв начин се опасява, че тя или фамилията й може да бъдат депортирани. Меркел беше подложена на критика, че не е посочила състрадание към момичето, 14-годишно по това време.

На видеозапис се виждаше по какъв начин Рийм споделя на канцлера, че фамилията й чака от четири години позволение да остане в Германия, а Меркел й дава отговор, че то е "изключително благо ", само че Германия не може да приюти всички мигранти и някои ще би трябвало да си отидат вкъщи, а държавното управление може единствено да обещае да форсира процедурата по решенията.

След като момичето се разплаква, Меркел отива при него да го успокои. Кадрите бяха качени в интернет и поради тях Меркел беше разкритикувана като безсърдечен водач. По-късно обаче самата Рийм сподели, че прави оценка честността на Меркел.

Впоследствие немските управляващи взеха решение, че Рийм и нейното семейство могат да останат в страната до 2017 година, тъй като са се интегрирали доста добре в обществото.

Сега локалните управляващи в Рощок, Северна Германия, оповестиха, че Рийм е получила позволение да се откри за непрекъснато в Германия. Решението значи, че тя и родителите й няма да бъдат депортирани и в последна сметка ще могат да аплайват за немско поданство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР