Пълен с туристи автобус, пътуващ към популярна природна забележителност в

...
Пълен с туристи автобус, пътуващ към популярна природна забележителност в
Коментари Харесай

Автобус с туристи се обърна в Испания

Пълен с туристи рейс, пътуващ към известна естествена забележителност в самостоятелната област Астурия в Северна Испания, се прекатурна и падна през днешния ден от планински път, вследствие на което няколко души бяха съществено ранени, съобщи Ройтерс, като се базира на службите за незабавна помощ.

Шофьорът и 48 пасажери са били в рейса, когато той се отклонил от пътя по незнайни към този момент аргументи, сподели представител на спешните служби.

Пожарникари не престават да работят на мястото на случая край град Кангас де Онис в Астурия. Няма заклещени в транспортното средство хора, се споделя в изказването. Според двама очевидци, представени в изказването, рейсът се преобърнал два пъти и паднал на една страна.

Говорител на полицията сподели, че общо 10 души са закарани в болница, седем от които имат съществени пострадвания, макар че положението на останалите пасажери към момента не е известно.

Според представител на службите за незабавна още не е прочут точният брой на ранените. Две дами са били откарани в разнообразни лечебни заведения с хеликоптер. Няма детайлности за националността на пасажерите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР