Палавият гръцки бизнесмен Илияс Гумас, производител и търговец на мебели

...
Палавият гръцки бизнесмен Илияс Гумас, производител и търговец на мебели
Коментари Харесай

Перничанка замота фатално главата на палавият и заплашван гръцки бизнесмен Илияс Гумас

Палавият гръцки предприемач Илияс Гумас, производител и търговец на мебели в Петричко, се сгоди. Той падна в краката на чаровна петричанка, подари и пръстен и предложи да стане негова жена, да го поддържа и обича постоянно.

Гумас, който разплака не една и две дами в Пиринско, който бе обект на палежи и закани поради бизнеса си, полетя на крилете на любовта и нека този път се задържи по дълго при обичаната си. Гумас е някогашен брачен партньор на бизнесдамата Цветелина Бишарова, която е притежател на мощната компания, изнасяща първокласни мебели в чужбина, и с фирмени магазини из цяла България.

Бишарова раздели бизнеса си с Гумас и след разпадналото се съдружничество в живота и бизнеса тя стана извънредно сполучлива. Заведе многохиляден иск за прехрана на детето им, защото захласнат в бизнес каузи и обич Гумас забравяше да я заплаща с години.

След нея той имаше няколко съществени заигравки с дами от Сандански, Благоевград и Петрич. Избраницата на сърцето му се споделя Зори, и е маникюристка в южния град. Пожелаваме на младите влюбени доста благополучие и обич.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР