Пък Зеленски искал да говори на Оскарите.Интересно, награда за коя

...
Пък Зеленски искал да говори на Оскарите.Интересно, награда за коя
Коментари Харесай

ДАНС И МВР ПРОСПИВАТ КАКВИ ЗДРАВИ, ПРАВИ МЪЖЕ УКРАИНЦИ ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ! НЯКОЙ ОБРЪЩА ЛИ ВНИМАНИЕ НА УКРАИНСКИЯ КРИМИНАЛЕН КОНТИНГЕНТ, КОЙТО ВЕЧЕ ДОПЪЛВА НАШИЯ!

Пък Зеленски желал да приказва на Оскарите.

Интересно, премия за коя категория получава.

Помагаме на украинските бежанци. Между тях има доста здрави и прави мъже. Не е ясно дали ДАНС и Министерство на вътрешните работи ги държат под доклад, дали изследват какви са били в родината си, та са избягали от фронта. Известно е, че претендентът за „Оскар“ пусна всеобщо престъпни нарушители от пандизите, с цел да се бият като патриоти.

Аз нарушител рецидивист, който да е родолюбец, не съм виждал.

Нищо чудно мнозина да са сред бежанците. И всичко това се проспива от службите за публичен ред и сигурност на приемащите страни.

Банско е осъмнало с нарязани гуми на всички коли с съветска регистрация. Трябваше една англичанка, която живее там, да им каже: „България и Банско ви одобриха доста топло. Но това не значи, че можете да вършите каквото си поискате“.

Та отново на въпроса: някой обръща ли внимание на престъпния контингент, който към този момент добавя нашия.

Хубаво е да оказваме помощ, само че да не допуснем страната ни да става полесражение сред дезертирали украинци и руснаци. При най-малкото нарушаване мъжете да бъдат връщани в Украйна.

Кандидатът за „Оскар“ ще ни бъде доста признателен.

Богомил Бонев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР