"Пак се оказах прав !!!!!!!! “ Калина” няма нищо съществено

...
"Пак се оказах прав !!!!!!!! “ Калина” няма нищо съществено
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Евала Череп! Чисто луд си!

"Пак се оказах прав!!!!!!!! “ Калина” няма нищо значително като доказателство против, който и да е от Държавната администрация.

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от - Черепа през днешния ден към този момент надмина себе си като измамник: сподели паметна бележка сред двама предприемачи за сделка за търговски връзки сред две частни компании и по този начин се пробва да замеси Държавата???? Черепа е чисто вманиачен! Като го докарат, 100 % ще пледира безотговорност, кълна се! Това беше следващата тъпота от Национлания Оперативен Щаб на Лъжата управителен от Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от - Черепа, който към този момент омръзна на всички на третия ден. Евала, Череп! Много си несръчен, необразован и пишеш извънредно грозно! ", написа във Facebook шефът на Efbet Цветомир Нйденов.



Коментарът му е по отношение на днешния пост на скандалния Божков, в която той намесва и предприемача Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР