Пак е горещо! Лятото определено е тук и докато някои

...
Пак е горещо! Лятото определено е тук и докато някои
Коментари Харесай

Цял живот сме ползвали вентилатора грешно, ето как да го насочвате

Пак е горещо! Лятото несъмнено е тук и до момента в който някои хора процъфтяват при горещите температури, на други по никакъв начин не им понася. Харесва ни, когато на открито е слънчево и всички са радостни и облечени в летни облекла, само че не сме толкоз удовлетворени от това какъв брой горещо е в домовете ни. Особено през нощта това може да аргументи същинско отчаяние и дискомфорт, както и неспособност да си отпочиваме качествено.

Лято

Лятото може да бъде доста занимателно - топло време и знойни летни нощи... Но по никакъв начин не е прелестно, когато домовете ни стават неприятно горещи. Въпреки че от време на време температурите на открито падат през нощта, топлината нормално остава в домовете ни, което води до това мъчно да заспиваме и постоянно да се будим. Разбира се, можете да инвестирате в скъпи климатици или краткотрайно да намерите друго място за спане, само че това изисква много старания и организация. Вместо това можете просто да избутате горещия въздух на открито и да вкарате хладния въздух вътре. И ние открихме добър и елементарен метод за това!
 Този елементарен трик ще ви помогне да поправите скъсана джапанка (ВИДЕО) Този елементарен трик ще ви помогне да поправите скъсана джапанка (ВИДЕО)
През лятото, когато времето е хубаво, обичаме да се разхождаме по джапанки. Те са и постоянно с нас, когато отиваме на плаж. Искаме да нос...

Вентилатор

Всичко, от което се нуждаете за този елементарен, само че доста комфортен трик, е вентилатор. Обикновено той би трябвало да бъде подложен по този начин, че да издухва въздух към себе си (например в ъгъла на стаята). Но за този трик би трябвало да го поставите малко по -различно.

Свеж въздух

Спалнята ви е прекомерно гореща, с цел да заспите? В подобен случай предлагаме да употребявате хладния въздух извън. Уверете се, че прозорецът в спалнята ви е отворен. Поставете огромен вентилатор на прага на вашата спалня (вратата би трябвало да бъде отворена). Не го насочвайте към стаята, а вместо това го обърнете в другата посока, тъй че да издуха въздуха в коридора. Поставете вентилатора на най-високата му степен. Той ще изсмуква топлия въздух от стаята, причинявайки разлика в налягането на въздуха, което от своя страна ще докара до абсорбция на хладния външен въздух в помещението. Разбира се, този трик работи за всяка стая във вашия дом! Можете също по този начин да поставите вентилатора пред прозореца.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР