Пагубни сделки, задкулисни игри и шокиращи изненади предстоят за героите

...
Пагубни сделки, задкулисни игри и шокиращи изненади предстоят за героите
Коментари Харесай

Генерал Давидов от Братя поставя неочаквани задачи на Денис Топал

Пагубни покупко-продажби, подмолни игри и шокиращи изненади предстоят за героите в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по Нова телевизия. Генерал Давидов продължава да слага непредвидени задания на Денис Топал, само че една от тях съществено ще го затрудни. Готов ли е Денис да рискува всичко, с цел да си върне остарялата идентичност и документи? И в каква задача ще го въвлече генералът този път?



Ива е новият акционер с мажоритарен дял в сдружението на оръжейния цех. Още с идването си, тя ще наложи нови правила, приспособявайки предприятието по отношение на задачите на бизнесa с импорт на италиански боклуци, макар несъгласието на Акарди. Отделно, със идващите придобивки, ще пораснат и отговорностите на Йосифова. Тя ще попадне в сериозна обстановка и то за отрасъл, който въобще не познава. Но по какъв начин работи цялата незаконна скица с токсичния отпадък и неговото изгаряне и за какво е в полезрението на италианската мафия?



Изненадите за Ива не стопират дотук и стават все по-неприятни. Тя е принудена да работи директно с Мая и Велин, а връзките им са повече от обтегнати. Попаднали в хитрата клопка на Карамитев, тримата ще търсят излаз, с цел да се отърват от мъчителните условия. Дали ще съумеят, или напрежението посред им ще се увеличи до краен лимит?



Поведението на младия следовател Георги Русев става все по-подозрително с всеки минал ден, съгласно сътрудника Андрея Николова. След като получава указания от контрольор Черкезов да го наблюдава, тя се натъква на загадка негова среща. На какво ще стане очевидец младата полицайка, има ли причина да хване Жоро на тясно и какъв поврат ще настъпи в хода на събитията?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР