Падналата до нивото на проста кабеларка bTV прави всичко възможно

...
Падналата до нивото на проста кабеларка bTV прави всичко възможно
Коментари Харесай

Огромен скандал! bTV вкарва България в международен скандал заради поръчките на Цветан Василев!

Падналата до равнището на елементарна кабеларка bTV прави всичко допустимо да вкара страната ни в голям интернационален скандал.
Няма по какъв начин другояче да си разбираем събитието, че шефът на новините Венелин Петков подценява законните държавни институции, с цел да трансформира уважаваната до неотдавна телевизия в адвокатска адвокатска фирма на обвинения банкер дезертьор.

Специализираната прокуратура притегли към наказателна отговорност Цветан Василев за 146 закононарушения на обща стойност над 2.75 милиарда лв., само че в случай че се има вяра на bTV той не носи никаква отговорност за кражбата на века, а би трябвало неотложно да бъде оправдан и върнат на бял кон в България, с цел да продължи с далаверите си.

Желанието на bTV да оправдае Василев е толкоз мощно, че през вчерашния ден стартира централната си вечерна емисия по този безразсъден метод:
" Доналд Тръмп може да се занимае персонално с проблема за флита на КТБ и обвиняванията против банкера Цветан Василев.
Процедурата по закона „ Магнитски”, която би осигурила протекция на някогашния банкер Цветан Василев, в случай че бъде утвърдена от американския президент, може да продължи от шест до девет месеца. Това предвижда пред bTV Джоузеф Огъстин от консултантската компания " Джей Дабйъл Ю Ай ".

Натъпканата с ограбените пари от КТБ уста на лобиста Огъстин продължи да приказва нелепостите си, без да бъде прекратена даже с един неуместен въпрос. И това се случи в " малкия екран на всички гледни точки ", за каквата има нахалството да се показва bTV.

Нали не си представяте по какъв начин която и да е американска телевизия ще стартира да развява обвинен в кражбата на милиарди в праймтайма си, а по-късно ще стартира да изпира имиджа си.

Явно финансовата мотивация на bTV е по-силна от обективността, нищо че България може да бъде забъркана в интернационален скандал.

След жалката операция, че американският президент Тръмп всеки миг ще се заеме с проблема на Цветан Василев, от bTV могат умерено да ни пробутат и друга подправена вест в новинарските си излъчвания през идващите часове.


Калоян Топалов

Няма да се учудя ни минимум, в случай че Венелин Петков персонално скалъпи репортаж по какъв начин шефовете на Върховния касационен съд Лозан Панов и носачът на тенис ракетите му от градския съд Калоян Топалов персонално посрещнат Цветан Василев на ВИП-а на летище София, а по-късно разгласят, че няма смисъл против него да се води правосъден развой, защото те по този начин и по този начин ще го оправдаят.

След това " Агнешките главички " ще трансформират Конституцията, тъй че Цветан Василев да бъде провъзгласен за доживотен управленец с неограничени пълномощия, а откраднаните милиарди още веднъж натъпкани в банковите му сметки.

Около него ще ръкопляскат облепените му с долари медийни прислужници, а Костов персонално ще му постави короната.


Лозан Панов
Жалкият сюжет с Огъстин повтаря гледаните към този момент епизоди с бракуваната румънка Лаура Кьовеши, която месеци наред ни бе представяна от bTV и кафявите уеб сайтове на Прокопиев като флагман в битката с корупцията.

Както БЛИЦ планува през цялото време, Кьовеши се оказа поръчкова прокурорка, която фабрикува обвинявания против висши държавници в името на личната й кариера.


Лаура Кьовеши
Ролята на лобиста Огъстин е ясна. Кристално е ясна и поръчката на bTV, която напълно скоро ще лъсне.

Жалко е единствено, че една рейтингова телевизия дотолкоз е подценила феновете си, че ги е помислила за агнешки главички.

Но какво друго чакаме да фабрика за подправени вести, която създава и бълва единствено подправени вести.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР