Падна тайната за жената на Кубрат Пулев, дарила го с

...
Падна тайната за жената на Кубрат Пулев, дарила го с
Коментари Харесай

Тайната падна! Ето коя е мистериозната жена на Кубрат Пулев

Падна тайната за дамата на Кубрат Пулев, дарила го с момиченце

Дълго време почитатели на боксьора се питаха коя е тази мистериозна дама, превзела сърцето на спортиста.След скандалната разлъка с поп фолк дивата Андреа, тя го подари с дъщеричка.Все още в плен на горчилката от публичността с фолкаджийката, Кобрата пази името й в цялостна загадка. Но по всичко си проличава, че в нейно лице той е разкрил огромната обич.

В края на предходната година Кубрат Пулев показа в изявление пред Николаос Цитиридис, че има нова жена до себе си, от която има момиченце, което носи името Христина.

Още тогава огромният играч съобщи, че няма да разкрие нито името, нито самоличността на своята обичана. Но в нашата дребна страна не може дълго да се резервира тайната на сходна обществена персона. В обществените мрежи почитател на Кобрата, който се назовава Калоян Кичков, показа усещанията си от тайнствената жена на Кобрата.Той, меко казано е очарован от нея, поради естествената й красота, даже я назовава една от най-красивите българки.

„ Видях дамата на Кобрата. Истинска хубавица е, може би една от най-красивите и натурални българки. Косата й е като коприна. Не е известна или аз най-малко не я разпознах като такава.

Поздравления, Кубрат, ти си разкрил същинско богатство в свят като нашия, където доста неща са изкуствени. Желая ви доста фамилно благополучие “, написа в мрежата почитателя на боксьора.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР