Пъбовете и ресторантите в голяма част от Великобритания от днес

...
Пъбовете и ресторантите в голяма част от Великобритания от днес
Коментари Харесай

Най-после отвориха пъбовете на Острова

Пъбовете и заведенията за хранене в огромна част от Англия от през днешния ден посрещат клиенти в закритите си елементи, което става за първи път от началото на януари, съобщи Асошиейтед прес.

Британският министър председател прикани въпреки всичко хората да бъдат внимателни поради разпространяването на по-заразен вид на ковид.Тази поредна стъпка в поетапното анулиране на наложените на 4 януари рестрикции в народен мащаб включва също отварянето още веднъж на театри, музеи и спортни уреди, което поражда очаквания стопанската система скоро да стартира да се възвръща от опустошителните последствия на пандемията.

Правителството облекчава също разпоредбите за околните персонални контакти, като прегръдките, и позволява интернационалните пътувания, въпреки и единствено до 12 страни и територии, включени в листата на " безвредните дестинации ".

Бързото разпространение на открития първо в Индия нов вид на вируса обаче ненапълно охлажда ентусиазма от отварянето, припомняйки по какъв начин появяването на различен вид, обхванал страната през декември предходната година, докара до налагането на третия локдаун в Англия, написа Монитор..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР