П. Тагалог твърди, че през 2020 г. ще е съдният

...
П. Тагалог твърди, че през 2020 г. ще е съдният
Коментари Харесай

П. Тагалог твърди, че според маите съдният ден ще е през 2020 г.

П. Тагалог твърди, че през 2020 година ще е съдният ден съгласно маите …Противоречива нова доктрина, която се върти в обществените медии, допуска, че краят на света, съгласно маите, в действителност е актуалната 2020 година (HiddenTruth.site).

 Кога в действителност ще е краят на света?
Кога в действителност ще е краят на света?Не може да се отхвърли, че 2020 година не е от най-хубавите години. Пожари, всеобщи митинги и международната пандемия, вършат първите шест месеца от третото десетилетие на XXI век неизмеримо предизвикателни.Сега, нова доктрина, която е известна в обществените медии, показва концепцията, че в действителност 2020 година е действителната дата от съдбовното знамение на маите – краят на международния сюжет, който се трансформира в нещо като събитие още през 2012 г.Четете още: Книгата на Енох е по-загадъчна, в сравнение с сме мислили! (видео)Разбира се, светът не свърши преди 8 години, само че какво ще стане, в случай че е объркана датата?Според учения Паоло Тагалог (Paolo Tagaloguin), който разгласява (вече изтрита) обява по тематиката, 2020 година в действителност може да бъде 2012 година Тоест, в случай че се сумира броят на годините по избран метод.
Паоло Тагалог написа: “Следвайки Юлианския календар (Julian Calendar), механически сме 2012 година … Броят на изгубените дни за една година, заради прекосяването към Григориански календар (Gregorian Calendarе) са 11 дни … За 268 години, употребяващи Григорианския календар (1752 година -2020 г.) – 11 дни = 2948 дни. 2,948 дни/365 дни (годишно) = 8 години. ”Дори се допуска, че в случай че това е правилно, действителната дата на съдния ден ще бъде напълно скоро.Както преди обаче, няма безусловно никаква причина да чакаме какъвто и да е сюжет на бедствия. Поне не нещо отвън това, което към този момент се е случвало.Светът не завърши през декември 2012 година и евентуално няма да завърши и тази година … Дали …?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР