П олицията преговаря в мъж близо до Капитолия във Вашингтон,

...
П олицията преговаря в мъж близо до Капитолия във Вашингтон,
Коментари Харесай

Мъж заплаши с бомба в близост до сградата на Конгреса във Вашингтон

П олицията договаря в мъж покрай Капитолия във Вашингтон, който твърди, че има бомба в пикапа си. Това наложи околните здания да бъдат незабавно евакуирани, а коли за незабавна помощ да бъдат изпратени на място, единствено на километър и половина от Белия дом, предадоха международните организации.

Полицията за защита на Капитолия заяви, че не знае какъв е претекстът на мъжа, само че удостовери, че той предава онлайн онлайн от колата си пред библиотеката на Конгреса, която се намира против Капитолия.

Началникът на полицията на Капитолия Томас Манджър сподели пред публицисти, че мъжът паркирал колата си на тротоара и декларирал на доближил се към него еднообразен, че има бомба в автомобила си до момента в който държал нещо, което приличало на детонатор.

На конференция шеф Манджър сподели, че полицейските договарящи вършат всичко допустимо за спокойно разрешаване на случая. Мъжът поддържа връзка с договарящите с бележки, които написа вътре в пикапа си и ги демонстрира на управляващите, свидетелстваха трима души, поискали анонимност, съобщи Асошиейтед прес.

Във видеоклип, оповестен във Facebook, се вижда мъж, който приказва от автомобила си, паркиран на тротоар пред постройка, която наподобява на библиотеката на Конгреса.

"Революцията е в ход, тя е тук ", споделя мъжът. "Опитвам се да се свържа с (американския президент) Джо Байдън по телефона ".
Полицията не посочи дали видеото е снимано от мъжа в пикапа.

Източник от силите за сигурност сподели, че съществуването на експлозиви не е доказано.

Няколко околни здания са били евакуирани, измежду тях и тази на Върховния съд. Близка метростанция е затворена.

Полицията блокира подстъпите към комплекса на Капитолия, а към мястото се насочиха противопожарни коли и коли на незабавна помощ. Изпратен е и експерт по експлозиви. ФБР също се включи в интервенцията.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама мъже се срещат и единият пита другия: - Как преодоля раздялата с жена ти? Другият дава отговор: - Сега към този момент съм по-добре,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте цялостната позиция на Държавната консолидационна компанияНе може някои бизнеси да платят цената на цялото общество, тъй като сме решили, че те са най-опасните, безапелационен бе министърътТова разяснява Емил Тонев във връзка със записи от камера на НСО, свързани с митингите през предходната годинаТалибаните би трябвало да решат дали желаят да бъдат приети от интернационалната общественост, съобщи Джо БайдънКакво демонстрират лабораторните резултатиДекларацията на ГЕРБ прочете Христо Гаджев от парламентарната трибунаТова ще бъде второто връчване на мандат на ГЕРБ-СДС през последните месециМярката се подхваща по рекомендация на здравните властиСпоред здравния министър главните терзания са свързани с повишаващия се брой на инфектираните " На България ѝ е нужно постоянно държавно управление, което да взема решения и което носи отговорност ", акцентира Атанасова " Поиска да споделям на всички, че съм на 19 и да се държа като 21-годишна " Там ограниченията против COVID-19 са строги, а следенето за спазването им е още по-строгоМед, литий, редкоземни детайли - недрата на Афганистан са богати на потребни изкопаеми, които се считат за жизненоважни за енергийния и климатичен преход, настояват експерти„ В резултат на по-скоро целенасочени, в сравнение с инцидентни дейности, се реализират нереално високи цени на електрическата енергия “, споделя още тойДжони Спан сподели, че е бил погнусен от фрагментите в понеделник от безредното американско изтеглянеОпустошителни пожари, унищожена годишна продукция и охлюви, сварени живи в черупките имОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР