P.I.F. 6 е изключително емоционален и различен като звучене от

...
P.I.F. 6 е изключително емоционален и различен като звучене от
Коментари Харесай

Куп звезди, сред които Графа и Прея, се включват в Приказката P.I.F.

" P.I.F. 6 " е извънредно прочувствен и друг като звучене от всичко, което групата е издавала до в този момент. Шестте опуса в диска са записвани от Димо Стоянов до деня преди да влезе в болница, а откакто губи борбата с ковид, Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) вземат решение да ги оставят незавършени, с всички прелестни и дребни недостатъци, оставени от непрежалимия им фронтмен в работния развой, написа life.dir.bg.

" Приказката P.I.F. " продължава с национално турне, в което посетител вокалисти ще бъдат Свилен Ноев, Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов.

Варна е хазаин на първия от поредицата концерти, отдадени на Димо Стоянов. На 13 юни в Летния спектакъл най-големите шлагери на P.I.F., измежду които " Приказка ", " Невидимо дете ", " Огън " и " Вали ", ще прозвучат в осъществяване на приятелите на групата Прея, Свилен Ноев и Ерсин Мустафов.

Ден по-късно, на 14-ти юни, в Летния спектакъл в Бургас към тях ще се причисли и Дичо. Графа ще се включи за концертите в София (Арена София, Колодрум - Борисова градина) - 24 юни и Пловдив (Stage park) - 25 юни. Освен него в последните два града ще пеят Свилен, Дичо и Ерсин.



" Една от фантазиите на Димо е качествената българска музика да се развива и представителите ѝ да са обединени от тази идея. Успя да я реализира, въпреки че към този момент не е сред нас. След тежката година, в която концертите липсваха както на публиката, по този начин и на изпълнителите, Димо е повода едни от най-хубавите български артисти да се съберат на сцената и дружно с група P.I.F. да изпълнят най-хубавите песни на бандата ", споделят от " Монте Мюзик ", издател на " P.I.F. 6 " и уредник на турнето.

Билетите за концертите към този момент са в продажба в мрежата на Eventim, а част от приходите ще бъдат отделени за поддръжка на фамилията на Димо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР