Шуробаджанащината завладя и парламентарната група на Продължаваме промяната“ – Демократична

...
Шуробаджанащината завладя и парламентарната група на Продължаваме промяната“ – Демократична
Коментари Харесай

Това е елитът: Владислав Панев мушна в НС „наша щерка” с богат татко

Шуробаджанащината завладя и парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “. От години насам мерна единица за връзкарщина са сътрудниците на народните представители.

Те би трябвало да им оказват помощ в законотворчеството, само че с пропуща до Народното събрание си обезпечават куп благини и най-много скъпа информация от кухнята на политиката. Така лъсна, че младата и засукана Роза Божинова е един от тримата сътрудници на Владислав Панев в Народното събрание.

 

Депутатът е заместник-шеф на групата на ПП-ДБ и представител на „ Зелената партия “, с която в последно време е в обтегнати връзки, написа „ Филтър ”.

Помощничката му Роза Божинова е записана като експерт по цифров маркетинг. Според информаторите Роза е момичето, което се грижи за ретранслирането на ПП-ДБ опорките в обществените мрежи.

Младата дама не е инцидентна. Тя е от Бургас и е певица. Има си и група и върви на участия. Участник в риалити форматите „ Мюзик Айдъл “ и „ X фактор “. Но най-вече е известна с това, че е дъщеря на Даниела Божинова. Последната е народен представител от „ Зелено придвижване “ също като Панев и даже неотдавна е зам.-председател на партията дружно с Тома Белев.

Владислав Панев и Даниела Божинова са другари и съпартийци от доста години, описват осведомени с кухнята на Народното събрание. По тази причина не ги учудва, че детето на Божинова е помощник на Панев. Мама Даниела е измежду имотните депутати на ПП-ДБ. Съпругът ѝ има строителна компания в Бургас, само че детенцето им  избрало да се развива в София и напълно резонно да се шмугне в огромната политика чрез съпартийците ѝ.

Назначаването на деца, племенници, съдружници и персонални юристи като сътрудници на депутатите е остаряла процедура, на която пишман политиците от ПП-ДБ много бързо се открехнаха.

Инфо: narod.bg, crimesbg.com

Тагове: Владислав Панев Зелена партия зелени терористи Роза Божинова ПП-ДБ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР