П арламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си.

...
П арламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си.
Коментари Харесай

„Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си

П арламентарната група „ Изправи се! Мутри вън! “ сменя името си. Тя към този момент ще се споделя „ Изправи се.БГ! Ние идваме! “. Това заяви на брифинг Мая Манолова.

Тя сподели още, че на съвещание е определено управление на групировката. "Аз ще бъда ръководител на парламентарната група, а Николай Хаджигенов - заместник-председател. Избрахме и двама секретари ", съобщи Манолова.

По думите й целите на партията остават същите - изпъждане на мутрите от властта, повишение на приходите на българските жители, преизчисляване на пенсиите, поддръжка за бизнеса с фокус към дребния и фамилен бизнес. "Ще бъде направена и проверка на досегашната власт, поддръжка на жителите против монополите, правосъдна рефома ", акцентира Манолова и добави, че от партията са подготвени и с първите законопроекти, които ще внесат още на първото съвещание на 46-ото Народно заседание в сряда.

Мая Манолова разгласи, че за ръководител на Народното събрание най-малката политическа групировка ще предложи Татяна Дончева, която беше зам.-председател в предходното Народно заседание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР