О‘Съливан: Забраната за тютюнопушене на закрито убива снукъра във ВеликобританияПеткратният

...
О‘Съливан: Забраната за тютюнопушене на закрито убива снукъра във ВеликобританияПеткратният
Коментари Харесай

О‘Съливан: Забраната за тютюнопушене на закрито убива снукъра във Великобритания

О‘Съливан: Забраната за тютюнопушене на закрито убива снукъра във Англия
Петкратният международен първенец Рони О‘Съливан съобщи, че възбраната за тютюнопушене на закрити места е умъртвила снукъра във Англия. Британецът показа, че културата на спорта се е трансформирала в резултат на възбраната и е довела до спад към интереса.

,,Забраната за пушене умъртви клубовете, както и снукър културата. Имаше 100 клуба по едно време, само че в този момент са останали пет или шест налични. Кинг‘с Крос бе подобен клуб преди време, само че и той към този момент не е същият – в този момент е просто музикално заведение “, сподели той. Забраната за тютюнопушене на закрити места в Англия бе въведена през 2007 година.

През миналия месец носителят на 33 ранкинг трофеи дефинира шампионата Инглиш Оупън като „ истински пъкъл “, споменавайки, че е усещал мириса на урина в зоната за изявленията с играчите по време на конкуренцията.,,Това бе едно извънредно събитие от позиция на организация и избор за място на осъществяване. Не мога да се сетя за по-лош образец, в случай че би трябвало да съм почтен. Не знам какво се е случвало, само че до момента в който ме интервюираха, усещах мириса на урина “, спомня си с принуда англичанинът.

От началото на новия сезон той е изиграл четири ранкинг шампионата, като завоюва два от тях – Световната Гран При и Шампионата на играчите, побеждавайки на финалите надлежно Динг Джунхуей и Шон Мърфи, и загуби в разногласието за купата на Северна Ирландия от Джъд Тръмп. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР