Овни, често ви се случва да сте неспокойни и припрени.

...
Овни, често ви се случва да сте неспокойни и припрени.
Коментари Харесай

Мартенски тароскоп за зодия Овен

Овни, постоянно ви се случва да сте неспокойни и припрени. Това няма да ви подмине и през март. Опитайте се да обуздаете нетърпеливия си манталитет и да намалите темпото, изключително към средата на месеца, тъй като може да повлияе отрицателно на душeвността ви. Емоционалната незадоволеност може да ви дистанцира от света. Вместо да се разочаровате ненужно, започнете градивна смяна на метода ви на живот. Първата крачка към нея е обособяване на скъпо време за преосмисляне на възприятията ви и извличане на изясненост какъв най-хубав ход да предприемете.

Този месец ще се почувствате разочаровани от човек или обстановка, която не се случва по метода по който желаете. Вместо да се ориентирате към нови и по-добри прекарвания, ще загубите нерви в самосъжаление. Не се затваряйте в себе си и не страдайте за напразните си упования. Животът ще ви даде нови шансове и благоприятни условия.
Овни, направете първата крачка към щастието си
Обърнатата Тройка мечове символизира развой на излекуване от прочувствена болежка или разрушено сърце. Все още сте неуверени и несигурни да се преборите изцяло с тях. Избягвате да взимате значими решения или да се изправяте против страстите си, тъй като се страхувате да не бъдете засегнати още веднъж. Имате потребност да изкарате отрицателните усеща от системата си. Този месец ще постигнете огромен прогрес в превъзмогването на остарели контузии, пострадвания и сложни моменти.

Не забравяйте, че капацитетът за вашето цялостно благополучие към момента е налице, даже и да не е елементарно наличен сега. Можете да намерите по-скоро пътя към него, като продължавате да работите с страстите си и да се изправяте пред страховете си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР