ОвенЗа тези от вас, които имат връзка, може да имате

...
ОвенЗа тези от вас, които имат връзка, може да имате
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 май: Телци, ще откриете сродната си душа в социалните мрежи

Овен

За тези от вас, които имат връзка, може да имате някакво неразбирателство с колегата си. Не се тормозете, защото трудностите ще отшумят и ще можете да се концентрирайте върху това, което е в действителност значимо във връзката ви. Днес, може да търсите много време информация, която е значима за работата ви, само че най-вероятно ще търсите на неверното място. Проверявайте и на най-необичайните места, които постоянно игнорирате. Не се чакат съществени финансови приходи през този ден. Това не трябва да ви обезсърчава и да ви кара да изпадате в суматоха. Използвайте това време да планирате рационално разноските си.

Телец

Ако сте фамилни, ще прекарате доста време, с цел да подновите сантименталните си усеща един към различен. Дори ще желаете да подарите на своя сътрудник специфичен подарък със сантиментална стойност. Разведените хора могат да намерят добра партия посредством обществените мрежи. Може да наподобява, че всичките ви сътрудници работят в естетика и съгласие, само че дали в действителност е по този начин. Просто свършете вашата част от екипната работа и оставете другите да си разпределят другите задания между тях. Денят е превъзходен да развиете нова концепция за работа от у дома, онлайн планове или различен тип услуга, която да правите от вкъщи си. Това ще ви помогне да спестите пари за цялото ви семейство.

Близнаци

Отношението ви към любовния ви живот ще бъде доста по-добър от предходните дни. Предстои ви прелестен ден. Ще прекарате повече време с обичаните си хора и ще ги накарате да се усещат специфични. Интелигентността ще бъде вашият главен приоритет на работното ви място. Може да почувствате по-силна прочувствена обвързаност по отношение на сътрудниците си. Днес те ще разчитат доста на вас. Днес може да бъде доходоносно време за продажба на недвижими парцели, които сте задържали отдавна. Инвестирайте рационално, защото е евентуално да откриете, че вашите финансови активи се усилват доста.

Рак

Доста противоречиви моменти лежат на звездната ви карта през днешния ден. Тези възходи и падения във връзката ви са единствено краткотрайни. Онези от вас, които обмислят оферти за брак, би трябвало да изчакат по-добри времена. Колкото повече допускате сътрудниците ви във вашият офис и вашето персонално пространство, толкоз повече може да страдате от хора, които непрекъснато ви досаждат и пречат на работата ви. Сложете ясни граници. Не купувайте нищо, преди да сте погледнали най-малко на три места и не сте сравнили цените. В последна, сметка ще се стигне до сполучлива покупка, която да е в границите на бюджета ви.

Лъв

Това е идеалният ден, с цел да изразите любовта си към този, който обичате. Ще намерите способи да подобрите игривостта си и да извършите любовния си живот по-приятен, ще видите по какъв начин връзката ви става по-дълбока и по-значима. Трудно ще вземете отпуск или просто един почивен ден, изключително, в случай че сте притежател на бизнес. Не подценявайте здравето си за сметка на кариерата, тъй че си дайте малко отмора, колкото и значима работа да имате. Трябва да избягвате вложения, включващи влизане в партньорства. Без значение какъв брой преференциална може да бъде офертата, не се оставяйте да ви заблудят.

Дева

Самотните могат да чакат доста сантиментално благонадежден ден. Най-накрая ще срещнете някого, с който имате доста общи неща. Този интервал е удобен, тъй че не се опасявайте да поемате съществени задължения. Вероятно, през днешния ден ще бъдете тествани по отношение на работата, която вършите и може даже да се почувствате като на разпит в един миг. Проверяващият ви шеф няма да има неприятни планове. Днес ще се наложи да се доверите на инстинктите си. Има възможност сътрудниците да ви подведат. Няма причина да се съмнявате в себе си, по отношение на финансовите ви решения.

Везни

Днешните часове може да са много притеснителни за фамилните двойки, защото наподобява, че постоянно не сте съгласни с някои неща и се въвличате в разногласия. По-скоро би трябвало да проведете диалог, с цел да стигнете до решение на този проблем. Планетите през днешния ден ще са в неподходяща позиция по отношение на кариерния ви бранш, тъй че избягвайте подписването на контракти и съглашения. Всички значими действия свързани с работата ви отложете за различен ден. Денят е подобаващ миг да планирате финансовото си бъдеще. Извадете бюджета си и започнете да очертавате вашите цели. Защото ще ви би трябвало, с цел да постигнете дълготрайните си финансови проекти.

Скорпион

Очертават се известни трудности и недоразумения с колегата ви през днешния ден. Въпреки че може да са незначителни, те биха могли да причинят нарушаване на потока и силата сред вас двамата. Ако доста мощно желаете някаква смяна в работата ви или нов план, над който да работите, то внимавайте какво си пожелавате. Не са изключени някой неприятни вести в работата ви през днешния ден. През този ден наподобява, че ще изпаднете във финансова рецесия, която ще отнеме известно време да се възвърне. Не губете вяра, тъй като към момента има индикации, че ще можете да намерите пари, единствено не от мястото, което очаквате.

Стрелец

Ще се наложи да намерите време, което да прекарате със фамилията си, защото времето, вложено в фамилни връзки, е добре посочено в звездната ви карта за през днешния ден. Балансът сред работата и дома е от значително значение. Днес, може да ви е малко скучно на работното място, защото ще би трябвало да вършите еднотипна и досадна работа, в която няма по какъв начин да приложите творчество и креативност. Този ден е финансово привлекателен и няма възможност да се сблъскате със съществени финансови проблеми през днешния ден. Това, евентуално ще се дължи на положителните ви финансови решения и удачни покупки или вложения.

Козирог

Възможно е да откриете, че имате доста време за шерване с колегата си и двамата ще оцените това време на единодушие. Възползвайте се оптимално от тези сантиментални заварки, които основават дълбоки връзки посред ви. Идеите ви не биха се осъществили, в случай че авансово не си начертаете явен проект с съответни стъпки, които да следвате. Заемете се с обмисляне и образуване на дейностите ви, в случай че желаете да постигнете триумф. Опитайте се да избягвате всичко, което звучи като бърза опция за замогване, защото това може да докара до финансови загуби в края деня.

Водолей

Вероятно някой ще се появи измежду околните ви другари или на работното ви място. Може да срещнете този човек по формален мотив. Дръжте очите си отворени, защото това може да е индивидът, който минимум очаквате. Много е евентуално през днешния ден да се наложи да замествате някой ваш сътрудник, който е в отпуск по болест. Съвместяването на две длъжности може да се окаже много изтощително, само че за ден или два, ще се справите. Не се изкушавайте елементарно от финансови схеми, които наподобяват прекомерно положителни, с цел да са истина. Проверете обстоятелствата, преди да сключите съглашения или покупко-продажби.

Риби

Някои неотдавнашни напрежения в сантименталния ви живот може да бъдат облекчени през днешния ден. Трябва да помислите какво ви е вкарало в тази неразбория и какво ви е измъкнало. Не бъдете прекомерни съдници към себе си, защото всички вършим неточности. Днес ще сте натоварени с спомагателна работа в извънработно време и в случай че не си потърсите правата, то най-вероятно няма да ви бъде заплатено за това с заричане за един ден отпуск отплата в миналото в бъдещето. За тези, които се занимават търговия посредством пътувания, би трябвало да сте в крайник с неочакваните промени, само че бъдете сигурни, че ще има положителни събития, идващи от вашето пътешестване.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР