ОвенВашият съвет ще бъде много търсен. Поради високите си енергийни

...
ОвенВашият съвет ще бъде много търсен. Поради високите си енергийни
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 август: Лъвове, възможно е да имате сътресения във финансовия сектор

Овен

Вашият съвет ще бъде доста издирван. Поради високите си енергийни равнища вие на драго сърце ще се преценявате с всеки, само че внимавайте да не давате прекалено много от себе си. Може да претърпите прегаряне и да загубите интерес към другите. Възможно е да се почувствате преуморени или затрупани от несъразмерните отговорности. Потърсете опция за успокоение и избягвайте напреженията. Днес, може да ви се отдаде опция да се захванете с кратковременен план, който ще ви донесе спомагателен доход. От през днешния ден може да поставите началото на едно по-сериозно икономисване.

Телец

Може да сте заети с подготовката и организирането на рожден ден или брак на брат или сестра. Някои от вас може да се усещат удовлетворени и благословени през днешния ден. Това е страховит ден за повишение на потенциала ви за облага. Въпреки че кариерата ви може да бъде сложена на назад във времето, защото други належащи проблеми ще преобладават денем. Също по този начин бъдете нащрек за нови бизнес партньорства. Този ден  може да бъде извънредно проспериращ интервал за вас - непредвиден поток от пари се задава на пътят ви.

Близнаци

Възможно е да имате приятни изненади и събиране със фамилията и роднините. Това е удобен интервал за вас, тъй че използвайте най-добре това време. Ще имате изгода от човек, който някак стои в сянка към момента. Вашите спомагателни старания могат да бъдат възнаградени с паричен тласък или покачване. През първата част от деня новите бизнес партньорства могат да доведат до дълготрайно и печелившо начинание. Към вашето благополучие ще има и детайл на нематериалност.

Рак

Желанието ви за по-дълбока и прочувствена връзка по отношение на фамилията, може да се помрачи от натрупалите се негативи от страна на колегата ви. Не се отчайвате, денят е добър в този бранш като цяло. Вероятно, няма да бъдете оценени, до момента в който вие самите не започнете да цените себе си. Работете старателно поради себе си, това в действителност ще бъде вашата оценка за достиженията ви. Време е за огромни и смели решения свързани с бизнес, с цел да достигнете равнището на облаги, което желаете. Ще можете да упражните власт над нещата и всичко ще е във ваши ръце.

Лъв

Хармонията в фамилния живот е допустимо да бъде даже напрегната. Ще имате много ухажвания от другия пол и следва да внимавате, тъй като изкушенията ще бъдат изключително привлекателни. Има възможност от неочаквани данъчни инспекции или същите от друга институция.  Запазете успокоение и съответно реагирайте на обстановката. Освен това допустимо е да имате разтърсвания във финансовият бранш през днешния ден. Уверете се, че прецизно се придържате към бюджета си. Това ще ви помогне да избегнете финансовото напрежение.

Дева

Много от вашата сила ще се отделя повече за вашите персонални взаимоотношения и партньорства. Промените, които преживявате в живота си, ще бъдат надълбоко усетени и трайни. Възможно да станете очевидец на изострен спор сред сътрудници и мъчно ще се измъкнете от тази неприятна обстановка без да вземете страна. Нещата с финансите ви може да са много несигурни и нестабилни, въпреки, че прецизно следите разноските си. Преговорите при преподписване на нови абонаментни проекти ще вървят добре.

Везни

Чувствените мисли освен ще ви депресират, само че даже могат да причинят известно оскърбление през този ден. Хармоничните връзки с противоположния пол могат да се нарушат. Внимавайте доста на работното ви място, защото има огромна възможност хората да ви сочат с пръст през днешния ден. Признайте своята виновност и поемете отговорност за грешките си. Днес, може да ви се наложи да похарчите малко повече пари за фамилията и домашен неща за дома ви. Бъдете умерени в извършването на покупки и не превръщайте припряността в табиет.

Скорпион

Хората, които имат прояви на ревнивост към вас, могат да основат проблеми, като по този метод могат да получат неоснователни обвинявания и да основат предпоставки за ненужно напрежение. Не смесвайте персоналните и професионалните въпроси, с цел да не останете неприятно сюрпризирани. Ще се заблудите, в случай че си мислите, че тайните ви няма да бъдат разкрити. Радвайте се на благополучието си в този момент, вместо непрекъснато да мислите за бъдещето. Поглезете се с нещо, което обичате и не тормозете да похарчите малко пари през днешния ден.

Стрелец

Вашата ясна и прагматична визия за живота ще бъде на висота и това несъмнено ще даде опцията за позитивен и по-лесен живот вкъщи през този ден. Нервни обстановки не се обрисуват през този ден в бранш кариера. През  този ден все по този начин витални, внасяйки естетика на работното място. Денят също ще бъде добър за вас в бранша на финансите. Можете да получите облаги във връзка с финансови участия или владеене на активи. Това ще бъде резултат от някои рационални покупко-продажби, които сте създали неотдавна.

Козирог

По доста персонални въпроси ще имате действителните благоприятни условия да усетите силата на момента, като насочите силата си в вярната посока. Важно е да изберете подобаващите хора, на които да може да се опрете. Днес е належащо да се понижи вашата експанзия и умерено да се отнесете към рецензията. Трябва да наблегнете на първо място върху вашите умения.  Необходимо е да помислите за цялостната капиталова тактика и да я сравните с краткосрочната облага. Тъй като  дълготрайните вложения могат да слагат добра основа за благополучие.

Водолей

Проблемите ви ще са разследване от неналичието на обич в живота ви. Колкото по-навреме проумеете, че без любовта на околните си, на колегата и децата, на хората към вас мъчно се живее, толкоз по-добре. На работното място се обрисуват промени в графика, заплата, други задания или пренасяне. Промените могат да работят по график, заплата, условия на труд. Анализирайте бюджета си и започнете да очертавате своите желания и цели, дружно с това какъв брой пари ще ви са нужни през днешния ден и в идващите няколко дни.

Риби

Обърнете внимание на държанието си, бъдете по-дружелюбни и уважителни към хората, които обичате и с които поддържате връзка. Завишете самоконтрола си, с цел да не разрушите основите, върху които стоите в деловия или в персоналния си живот. Вероятно ще осъзнаете възприятието за преданост в работната среда към сътрудници, ръководители или екипната работа като цяло. Уверете се, че хората с които работите, се стремят към тези цели, към които и вие сте се насочили. Ще бъде добре да избягвате оферти, включващи продажба на жилище или отдаване чартърен. Колкото и да е преференциална офертата, не се заблуждавайте примамливите увещания.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР