ОВЕНВашата щедрост ще доведе до финансови загуби. Не прекалявайте с

...
ОВЕНВашата щедрост ще доведе до финансови загуби. Не прекалявайте с
Коментари Харесай

Върни се назад Хороскопът на Алена: Лъвовете са разсеяни зад волана, Девите изнервени заради завист от неприятели

ОВЕН

Вашата благотворителност ще докара до финансови загуби. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни движимости и бързо развалящи се артикули. Не е нужно да се презапасявате, единствено тъй като някой към вас го прави. Бъдете деликатни, в случай че се постанова да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и мъчно се справяте със дилемите си. Личните ви връзки изискват да сте чаровни и по-отговорни към интимния си сътрудник, който пренебрегвате поради другите си отговорности. Не създавайте мотив за отдалечаването му и за неналичието на полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Денят изисква на първо място да се грижите за себе си и за триумфите си. Не спорете с сътрудниците си, в случай че не сте сигурни във верността на информацията, която ви сервират. Независимо от нежеланието ви за дейна работа, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост. Разговорите в фамилията ви ще бъдат крайни и ще приключат връзките ви вечно по ваше искане, или пък ще ги възстановят, в случай че сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете фамилиарност и секс, в случай че сте твърдо решени на разлъка.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете търпеливи и виновни към фамилните си отговорности и не бягайте от настоящи поправки, които е добре да организирате през днешния ден, тъй като в случай че ги забавите, те ще са причина за големи разноски. Не губете решителността си, в случай че сте на работното си място и използвайте опцията да блеснете с уменията си. Разправия, провокирана несъзнателно от вас поради изказано мнение, което не се е харесало на вашите близки, може да навреди на връзките ви вкъщи. Заради несъобразителност рискувате да нарушите нежния мир с брачния си или съкровен сътрудник и да се лишите от полови удоволствия.

РАК

В персоналния живот не бързайте да слагате завършек на връзките си и да поставяте ново начало. На работното място завършете започнатите задания. Ще зародят проблеми, които се постанова да разрешите, само че без поддръжката на вашите сътрудници. От вас зависят бъдещите ви триумфи. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки, благи дами, в случай че придвижите професионалните разправии и недоволството от сътрудниците си върху вашите близки. Не го правете, тъй като ще страдате. Сексуалният ви живот изисква интензивност и от ваша страна.

ЛЪВ

Бъдете изключително деликатни, в случай че сте зад кормилото. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия. На работното си място не проявявайте нарцисизъм. Разпределете си добре времето, с цел да съумеете и да се справите със дилемите си  до края на работния ден и по-късно да си почивате. Вечерта си дайте отмора и отклонете поканата за гостувате при другари. Ако вие самите имате посетители, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не сантиментални мигове, споделени усеща и полови удоволствия.

ДЕВА

Ще се радвате на мира и на вест за доходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, в случай че желаете да си спестите разправиите. Не пътувайте даже и делово, в случай че би трябвало да сте зад кормилото! Ако се постанова да заминете някъде, ползвайте публичния превоз. Не рискувайте. Днес се огледайте за подобаващ сътрудник, в случай че към момента не сте фамилни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в полови преживявания, в случай че не сте сигурни в възприятията си или пък имате желание да се разделите с интимния си сътрудник.

ВЕЗНИ

Възможен е спор с родственици – причина за терзания в персоналният ви живот. Обмислете измененията, които желаете да наложите на вашето работното място. Анализирайте дейностите си. Песимизма ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и диалози са сполучливи. Личните ви връзки са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в държанието си и да извършите крачката към смяна, която вие, дамите, знаете по какъв начин да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали поради вашите прищявки през последните дни.

СКОРПИОН

Трудностите преодолявате с лекост, в случай че анализирате събитията и сте избрали вярно държание по отношение на съперниците си. Бъдете рационални и виновни. Не провеждайте настоятелен срещи и диалози, за които знаете, че ще ви донесат разочарования. Не разчитайте на шанса си. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и изрично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни съгласно вас покупки. За да ви отмъстят сътрудниците ви, може да не седнат с вас на вечеря и да избегнат половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте предложение за нова работа, само че ви поучавам да не давате преждевременно единодушието си и да не напускате до края на този месец сигурната си работа. През целия ден ви чакат блестящи изяви на работното място, само че се пазете от разочарования в персонален проект, поради завистта на ваши родственици, която ви преследва за следващ път. Вашите близки желаят да са дружно с вас вечерта. Не ги подценявайте поради заетостта си. Приберете се в точния момент и пригответе вечеря. Ако не го сторите държанието ви може да ядоса обичания ви, да се изпокарате и да се лишите от полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Убеждават ви да се включите в рисковани инициативи, единствено тъй като носят изгода на някого, само че не и на вас. Откажете ги без съмнение, а когато се освободите от досадниците и се приберете вкъщи се отдайте на отмора. Обстановката на работното място не е изключително удобна поради прибързаните ви дейности. Не се поддавайте на увещанията на вашите околните си да започнете ремонт в дома си, като от вас се желаят пари, с цел да не теглите  от фамилната сметка. Децата ви изнервят с настояванията си за внимание, което заслужават, тъй като сте изтощени, само че не трябва да ги отблъсквате.

ВОДОЛЕЙ

Намерете метод да изясните недоразуменията, зародили в фамилията ви. Успехът и положителните доходи през днешния ден са за търговците. На работното място бъдете деликатни в думите и дейностите си. Ако критикувате и иронизирате сътрудниците си ще си спечелите врагове. Вечерта ще изживеете сантиментална среща. Ако сте фамилни ще ви заловен в невярност за следващ път, а този факт може да се окаже непреодолимо преграда в връзките ви. Прекалили сте и сътрудникът ви не има вяра на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

РИБИ

Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и другари. На работното си място поднесете новите си хрумвания и ги обсъдете с вашите сътрудници. По-добре не провеждайте настоятелен срещи и диалози и ги уговорете за идната седмица. Не взимайте прибързани решения. Ваши недомислени дейности, с които задачите да постигнете изясняване на връзките, са причина за спорове в фамилията ви. Подтиквани от страстта реагирате импулсивно. Проявите на ревнивост са неразрешени в този ден.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР