ОвенТова е ден, в който смело да отхвърляте атаките. Щом

...
ОвенТова е ден, в който смело да отхвърляте атаките. Щом
Коментари Харесай

Девата близо до набелязана цел, Стрелецът балансира в...

Овен

Това е ден, в който самоуверено да отхвърляте офанзивите. Щом сами не сте стигнали до обещано умозаключение, убеждението не може да пристигна извън.

Телец

Днес не повтаряйте остарели неточности. Припомнете си добре събитията и не разчитайте на това, че хората се трансформират.

Близнаци

Днес бъдете по-настоятелни в желанията си. Не разчитайте на благосклонността на другите. Ще би трябвало да се преборите сами.

Рак

Днес не се сърдете на другите за ваши неточности. Може би е добре да помислите дали не се нуждаете от рационализиране в дадена област.

Лъв

Днес не протакайте дилемите си. На обяд ще възникне ненадейно събитие, което ще усили натовареността ви.

Дева

Днес не си поставяйте сами спънки по пътя към задачата. Заглушете подозренията в себе си и с високо вдигната глава продължете напред.

Везни

Тази сряда не задълбавайте прекомерно дълбоко. Ако имате подозрения в себе си, то те са единствено във вашата глава. Изгонете ги.

Скорпион

Днес не очаквайте чудеса. Колкото по-малко се вторачвате в упованието, толкоз по-вероятно е то да ви изненада, когато минимум очаквате.

Стрелец

Днес не давайте празни очаквания, само че и не искайте доста от останалите. Най-важното е да се съблюдава салдото в връзките.

Козирог

Днес не се натъжавайте, в случай че ваша концепция бъде отхвърлена. Не е допустимо постоянно да бъдете харесвани, както вие не постоянно харесвате другите.

Водолей

Днес не разчитайте на случайността. Работете настойчиво, като употребявате напълно на личните ви запаси. Вечерта отделете време за романтика.

Риби

Днес не бъдете прекомерно мнителни, само че и бъдете способни да кажете: " Не ", в случай че по този начин ви подсказва интуицията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР