ОВЕНСпокоен ден, почти без неочаквани събития. Имате възможност да отдъхнете

...
ОВЕНСпокоен ден, почти без неочаквани събития. Имате възможност да отдъхнете
Коментари Харесай

Предложение за повече пари - ето за коя зодия

ОВЕН

Спокоен ден, съвсем без непредвидени събития. Имате опция да отдъхнете и възстановите силите си, както и да прекарате времето си в добра компания. Вечерта ще ви зарадва с приятни срещи. Може да се помирите с хора, с които сте в спор или да възстановите остарели връзки.

ТЕЛЕЦ

Днес умерено може да говорите това, което мислите. Не би трябвало да имате подозрение, че близките ще ви схващат вярно и ще ви поддържат. Обстоятелствата са удобни да се върнете към остарели планове. Възможни са непредвидени пътувания, които ще ви бъдат забавни, само че ще объркат проектите ви.

БЛИЗНАЦИ

Тревожите се за дреболии и се безпокоите за неща, на които не може да повлияете. Постарайте се да се настроите положително и да намерите мотиви за наслади. Вечерта е подобаваща за фамилни мероприятия и другарство с родственици. Ще се наложи да помогнете на някой, оказал се в сложна обстановка.

РАК

Днес доста срещи ще преминат добре. Може да положите начало на съдействие, което да открие пред вас нови професионални хоризонти. Ще съумеете да неутрализирате недоброжелателите и да постигнете превъзходство над остарели противници. Очаквайте приятни събития в фамилията.

ЛЪВ

Отлично време за настоятелен договаряния и среща с евентуални съдружници и сътрудници. Ако имате потребност от помощ, евентуално ще я получите. Приятели са подготвени да ви поддържат и   постоянно ще намерят нужните думи, с цел да ви успокоят. Денят е удобен и за придобиване на нови умения.

ДЕВА

Денят ще е добър. Звездите са на ваша страна, само че не трябва да взимате решения в придвижване и да разчитате на шанса. Постарайте се да обмислите всяка своя крачка и да избягвате неоправдания риск. Вечерта е време за другарство. Ще прекарате чудесно времето си, в компанията на непредвидени посетители.

ВЕЗНИ

Успешен ден. Днес доста неща се случват както би трябвало. Даже в някои случаи, няма да нужно изпитание от ваша страна. Неща, които сте научили преди време, през днешния ден ще са ви доста потребни. Благодарение на знанията и уменията си бързо ще достигнете поставените цели, освен това без непозната помощ.

СКОРПИОН

Интересен ден, цялостен с приятни събития. Отлично ще се справяте с всичко, с което се захванете и ще намерите отговори на някои значими въпроси. Очаквайте положителни вести за някой от фамилията. Това е уместно време за другарство с близки и другари. Ще решите много противоречиви въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Днес запазвате спокойствието и самообладанието си, каквото и да ви коства това. Така ще избегнете неприятностите и по-лесно ще решите професионалните и персоналните си проблеми. Добри вести ще създадат вечерта ви приятна. Някои от вас ще получат информация, която близките се стараят да скрият.

КОЗИРОГ

Наситен и забавен ден. Ще се наложи да се занимавате с няколко неща по едно и също време и това ще ви харесва. Някои от вас могат да намерят отговори на въпроси, които напоследък са ги тревожили. Ще имате положителни хрумвания по отношение на работата или бизнеса. Не е изключено предложение за увеличение на приходите ви.

ВОДОЛЕЙ

Днес чудесно ще се разбирате с близките, а с непознати бързо ще намирате общ език. Лесно ще намирате поддръжка, в случай че ви е нужна. Запознанства ще сложат началото на другарски или сантиментални връзки. Интуицията ви тъкмо ще ви подсказва по какъв начин да се държите, какво да говорите и вършиме.

РИБИ

Напрегнат ден, само че вие ще се справите добре. Не постоянно ще разпределяте вярно целите си и ще си губите времето с маловажни неща, по тази причина някои задания ще би трябвало да ги отложите. Ще се радвате на непредвидени визити и не планувани срещи, които ще ви оттърсят от напрежението.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР