ОвенЩе срещнете много конфликти, някои достатъчно малки, за да се

...
ОвенЩе срещнете много конфликти, някои достатъчно малки, за да се
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 април: Близнаци, ще пожънете плодовете на всичките си усилия

Овен

Ще срещнете доста спорове, някои задоволително дребни, с цел да се пренебрегват, само че други може да са прекомерно огромни, с цел да се одобряват за даденост. Ако имате връзка, това може да е различие сред фамилията и колегата ви.

Телец

Вашата изключителна благотворителност може да ви изиграе неприятна смешка през днешния ден. Ако сте създали проекти за пътешестване с другари или семейство, може да желаете да ги преразгледате. Този ден не наподобява удобен за вашите финанси.

Близнаци

Очаквайте вашите финанси да бъдат в доста по-добра форма, в сравнение с през последните няколко дни. Напоследък работите интензивно и сте на път да пожънете плодовете на всичките си старания.

Рак

Нещата могат да станат много неуместни, изключително в случай че към този момент сте отдадени на някого, само че може би си коства да оставите обстановката да се развие. Ако сега ходите соло, може да помислите дали да дадете късмет на едно процъфтяващо другарство.

Лъв

Денят ще стартира в действителност мощно, що се отнася до вашите финанси, само че това не значи, че би трябвало да влизате в рискови бизнес покупко-продажби. Ако планирате да инвестирате спестяванията си, не забравяйте да прецените опциите си, с цел да избегнете неприятните последици.

Дева

Ако към този момент излизате с някой специфичен за вас човек, тогава можете да му спестите някакви сърдечни болки, като сте по-малко флиртуващи в дейностите си. В противоположен случай можете да бъдете по-сговорчиви, с цел да отворите пътя към евентуална романтика.

Везни

Днес евентуално ще има някои провокации, пред които ще се изправите, с цел да запазите разноските си в личните си благоприятни условия. Това е идеалният миг да потърсите други благоприятни условия за генериране на финанси.

Скорпион

Избягвайте изкусяващите покупки и постоянно мислете, преди да се подхлъзнете. Днес може да се окажете във финансови усложнения, в случай че не подредите вярно разноските си както следва.

Стрелец

Напоследък може да сте имали доста терзания по отношение на финансите си, само че положителната вест е, че през днешния ден предстоят усъвършенствания. Предишна инвестиция ще ви възнагради и би трябвало да я разгледате това като знак, с цел да се отпуснете малко.

Козирог

Днес ще ви се наложи да се вземат някои сложни финансови решения. Уверете се, че ще запазите хладнокръвие и избягвайте да бъдете прекомерно прочувствени. Бъдете справедливи в решенията си, с цел да избегнете разочарования в бъдеще.

Водолей

Ще изглеждате обезпокоени, че не печелите задоволително и ви липсват спомагателни приходи. Ала доста е евентуално този ден да ви изненада прелестно. Някой, на който сте помагали в предишното, ще може да върне услугата или ще възвърне огромна част от заемните пари, които ви дължи.

Риби

Независимо дали към този момент сте във връзка или сте на път към такава, спазването на верния баланс на предоставяне и взимане ще възпламени пламъка на вашата романтика. Ако сте необвързани, уверете се, че пристрастеността към работата не пречи на шанса ви да намерите този мечтан от вас сътрудник.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР