ОВЕНЩе се справите със служебните си задачи, с които са

...
ОВЕНЩе се справите със служебните си задачи, с които са
Коментари Харесай

Начало Лайфстайл Хороскоп Върни се назад Хороскопът на Алена: Водолеите да не обещават заем на роднини, Рибите да четат внимателно договори

ОВЕН

Ще се справите със служебните си задания, с които са ви натоварили сутринта. Съхранете в загадка своите проекти, с цел да не допуснете ваши неприятели да ви попречат преднамерено с непредвидената си интервенция. Начинанията са нежелателни, а шансът не е с вас, по тази причина ви поучавам вечерта още веднъж да си дадете отмора. Ако не сте фамилни през днешния ден имате опция да срещнете подобаващия сътрудник, скъпи дами. Не бързайте да се отдавате на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре колегата си. Семейните да не се изкушават от флирт или невярност.

ТЕЛЕЦ

Ваш непосредствен ви засипва с мнение по разнообразни въпроси макар че не е способен и ви натоварва от сутринта в този ден, като си мисли, че ви прави положително. Запазете желанията си и професионалните си проекти в загадка. Споделете ги в деня, в който пристъпите към тяхното реализиране, с цел да си спестите измами и опити да ви провалят. Отдайте дължимото внимание на фамилията си. Бъдете откровени в връзките с обичаните си хора. Ако не сте сигурни в възприятията си или се съмнявате в възприятията на интимния си сътрудник, забравете за половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не пътувайте, с цел да не пропуснете значими разисквания на работното място. Задълбочете се в дилемите си, с цел да ги приключите в границите на работния ден. Ако не се справите ви чакат компликации в идващите дни. При опция и финансова непоклатимост помогнете с дребна сума пари на ваш другар, който има финансови усложнения. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните – с интимния си сътрудник. Проявете самообладание. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, които ще изгладят зародилите недоразумения.

РАК

На работното си място се заемете с непрестанно отлагани  спешни задания, които сте длъжни да завършите преди края на месеца, само че най-много да не ги оставяте за идната година. Не пътувайте, даже и в случай че имате потребност от смяна на ситуацията! Предстоят ви непредвидени професионални обрати, които не би трябвало да ви заварят неподготвени. Не допускайте проблеми в фамилията, което ще ви отдалечи от обичаните ви хора в почивния ден. Сексуалните ви връзки не са хармонични, тъй като досаждате на интимния си сътрудник с непрекъснати въпроси за изневери.

ЛЪВ

Новина за ненадейно не доста огромно покачване на заплатите ще ви зарадва изненадващо през днешния ден. Не проявявайте неодобрение, тъй като дребното покачване води до по-голямо в скоро време. Въпреки компликациите, с които ще се сблъскате на работното място, триумфът е с вас. В връзките с интимния сътрудник е най-добре да сте въздържани в изложение на страстите, с цел да си спестите разправиите. Не се надявайте, че ще се отдадете на полови преживявания, откакто сте основали мотив за отдалечаването на обичания.

ДЕВА

Трудностите, поради непредвидени промени, ще ви окуражават да докажете на какво сте способни. Не бягайте от запознанства, тъй като този път ще ви донесат непредвидена изгода. Появата на ваши настойници, които ценят уменията ви и желаят да ви оказват помощ, е приятната ви изненада за деня. Създайте още веднъж естетика в персоналните си връзки, откакто с женския си дебелоглав я разрушихте сами. Докажете на интимния си сътрудник, че възприятията ви не са се трансформирали. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни диалози и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Поставете ясна и съответна цел на работното си място и се заемете със служебните си отговорности без повече отсрочване. Обсъдете договорите за бъдещо съдействие и разгръщане на активността ви. Пътуване с ваши близки е нежелателно, даже и да е наложително, поради провеждането на настоятелен диалози, които сте уговорили от дълго време и са от голяма важност за вашата бъдеща работа. Избегнете проблемите в фамилията и с интимния си сътрудник и се отдайте на отмора и развлечения. Вечерта се откажете от компанията на другари и в случай че имате до себе си обичан, се отдайте на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Стремежът ви към поставената цел на работното място ще ви принуди да употребявате неточни способи на работа. Не е изключено, подвластни на желанието да сте в първите редици, да прибегнете до машинация, която ще ви навреди. Бъдете почтени в връзките си, с цел да не затрудните напредването си по пътя към триумфа. Не се колебайте да се извините на колегата си, в случай че сте били изнервени сутринта и сте го засегнали с някоя остра имитация или безпричинна сериозна забележка. Няма аргументи за отводът ви от половите удоволствия, в случай че не си ги създадете сами.

СТРЕЛЕЦ

Променете отношението си към хората от вашето професионално обграждане. Трудностите на работното място са преодолими, в случай че не затъвате в неприятностите на сътрудниците си в случай, че няма по какъв начин да сте им потребни. Неочаквани вести, които засягат ваш сътрудник, може да трансформират проектите ви и да ви провалят целия ден. Имате съмнения във връзка с възприятията си, даже и в случай че сте фамилни или в случай че още не сте опознали обичания си. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до лудост и не се отдавайте на припрян секс.

КОЗИРОГ

Трудностите на пътя ви в този ден са провокирани и от ваши прибързани дейности. Станали сте причина за финансови загуби, които вашите сътрудниците мъчно ще ви простят. Не обиждайте и не се оправдавайте за грешката си. Успехът на работното ви място може се смени с отчаяние. В персоналните връзки овладейте страстите си, в случай че желаете да избегнете разправиите с половинката си, скъпи дами. Бъдете благи с обичаните си хора. Вечерта отидете на ресторант, а откакто се приберете се отдайте на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се противопоставяйте на предложенията на сътрудниците си. Убедени сте, че са във ваша изгода, само че не изневерявате на нрава си и предпочитате да деянията ината си. Не обещавайте заем на родственици, които ви молят за помощ, тъй като завистта им ще ви нарани. Няма да си получите парите назад, а обидите им ще съсипят самочувствието ви. Следобед е допустима препирня с околните ви единствено тъй като не са съгласни с вас и желаят да пътувате, само че вие сте инатите без причина. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, единствено в случай че имате предпочитание и не сте подложени на напън.

РИБИ

Денят ви носи триумф и отлични благоприятни условия за изява. Подгответе част от финансовите документи, свързани с привършване на счетоводния месец на вашата компания. Прочетете деликатно договорите за съдружничество и финансова помощ, с цел да сте сигурни, че няма да претърпите бъдещи загуби. Семейните ви връзки са хармонични, само че сте изнервени и можете да ги съсипете без да се усетите, тъй като мъчно овладявате нервността си. Вечерта се отдайте на приятни диалози с обичаните си хора и на полови удоволствия, в случай че са взаимно мечтани.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР