ОвенРазрешаването на всички недоразумения във връзката ви, трябва да бъде

...
ОвенРазрешаването на всички недоразумения във връзката ви, трябва да бъде
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 декември: Везни, контролирайте разходите си

Овен

Разрешаването на всички недоразумения във връзката ви, би трябвало да бъде вашата единствена цел през този ден. За да се подхващат начинания в тази посока, ще бъде по-добре да бъдете дружно с партньора  и да си гласувате взаимно доверие и съгласие. Може да се възползвате от предоставеният финансово безпристрастен интервал, с цел да вложите силата си за подобряването на вашите финанси.

Телец

Този ден може да сложи началото на нова глава във вашия любовен разказ, защото любовта ще се влива в живота ви по това време. Самотните ги чакат нови запознанства. Не е изключено във вашият сантиментален живот, да настъпят някои обрати. Днес не се обрисуват признаци за паники и безпокойствие в бранш финанси. Вероятно, паричният поток ще бъде малко над междинното равнище, което може единствено да ви радва.

Близнаци

Романтичната ви връзка ще пулсира хармонично през този ден. Вашето празнично въодушевление ще се съобщи на колегата ви. Взаимоотношенията ще се развиват удобно бързо. Със сигурност ще намерите време за невероятни моменти на деликатност и удоволствия. Този ден вещае дълго чакан и подобаващ триумф, самопризнание за заслуги и облаги за вас.

Рак

Ще се наложи да обърнете повече внимание на любовния и фамилния живот, тъй като прекомерно доста сте ангажирани с работа и би следвало да възобновите сантименталните си взаимоотношения. Възможно е да зародят известни проблеми, които в следствие ще бъдат отстранени. Самотните, евентуално ще бъдат разочаровани, тъй като ще бъдат все по-взискателни, при своя избор. Вероятно, ще извършите много разноски от всевъзможен темперамент.

Лъв

Самотните, които обезверено търсят обич, може би ще осъществят фантазиите. Домът и фамилията ще бъдат вашият източник на наслада и благополучие през целият ден. Вероятно ви чакат неприятни изненади, в случай че сте неангажирани. Опитайте се да се владеете прочувствено. В случай, че желаете да спестите известно количество парични средства, ще би трябвало да се подложите на много ограничения, налагайки си финансова дисциплинираност.

Дева

Бъдете рационални с всяко решение, което вземате. Не започвайте нова връзка, изключително през днешния ден. Препоръчително е да се научите да възприемате нещата не чак толкоз съществено, тъй като всяко задълбочаване може да ви води в неправилната посока. Ще се наложи да страните от безразсъдни разноски за първокласни придобивки и други сходни. Опитайте се да избягвате отпущането на огромна сума пари под формата на заем.

Везни

През този ден, може да очаквате стабилизиране в фамилните взаимоотношения. Любовните взаимоотношения при започване на деня ще са релативно спокойни. Самотните да бъдат изключително деликатни с предложенията си, тъй като има възможност да получат доста отводи и да претърпят мощни разочарования. Препоръчително е да контролирате разноските си, в противоположен случай сигурно ви чакат усложнения в бранш финанси.

Скорпион

В случай, че обичаният човек прояви омърлушеност през днешния ден, не обръщайте внимание на сходни недостатъци. Ако търсите неточности, съвсем несъмнено е, че ще ги намерите. Бъдете задоволително мъдри, с цел да игнорирате дребните неточности и вижте положителното, което всеки един човек има. Вероятно, ще изпадате в сложни финансови обстановки. Като да вземем за пример, в случай че поискате да закупите нещо на лизинг, може да се окаже, че вноските са прекомерно огромни, по отношение на вашите приходи.

Стрелец

Важно е да не обсъждате персоналното си развиване с всеки през този ден. Създайте усещане за загадъчност за себе си, тъй като същински мъдрият човек в никакъв случай не разкрива всичко от себе си. Не споделяйте на всеки всичко за себе си, вашите проекти и желания към триумфа. Вероятно, ще увеличите вашето въздействие и благополучие, и това ще се усети още през днешния ден. Финансово, това е доста добър ден за вас и ще имате позитивни.

Козирог

Днес се концентрирайте върху желанията на колегата си. Направете нещо особено за половинката си, това ще зарадва и двама ви. Самотните през днешния ден евентуално ще се срещнат с бъдещата си половинка или ще получат непредвидена покана, която ще ги изненада прелестно. Тези от вас, които живеят чартърен и си търсят ново жилище, през днешния ден ще ви се дават доста положителни благоприятни условия с положителни условия.

Водолей

Ако същински обичате индивидът до вас, то имайте доверие в колегата си през днешния ден и се постарайте да не сте преобладаващата фигура във връзката ви. Отпуснете се и бъдете оптимално естествени без авансово разчертан проект за дейностите ви денем. Днес, може би ще се опитате да увеличите приходите си като привлечете нови клиенти. Ако имате заеми, то най-добре се изплатете още в този момент, с цел да си нямате проблеми по-късно.

Риби

Избягвайте да давате подправени очаквания на колегата си за това, по какъв начин някой ден ще сбъднете фантазиите. Бъдете почтени и давайте единствено обещания, които можете да спазите. Така в никакъв случай няма да съжалявате. Вие ще спечелите благословиите на звездите във финансовата област. Дръжте очите си отворени, тъй като звездите ще ви изпратят няколко хубави благоприятни условия да подобрите финансите си.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР