ОвенПрочетете ощеВ началото на деня може да не сте в

...
ОвенПрочетете ощеВ началото на деня може да не сте в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 юни: Овен- не бъдете критични, Телец- направете нещо ново

Овен
Прочетете още
В началото на деня може да не сте в положително въодушевление, само че това евентуално бързо ще се промени след диалог с половинката ви. Днес, се пробвайте да не съдите и да не бъдете сериозни към решенията на половинката ви. Планетарното систематизиране през този ден, може да ви помогне да внесете повече естетика във взаимоотношенията ви.

 

Телец

Добре ще бъде да забравите през днешния ден за всичко добре познато и всекидневно, както и място, което постоянно посещавате с обичания ви човек. Потърсете напълно ново и неизмеримо място, на което да разсъните разнообразни страсти у половинката ви. Звездите ще са на ваша страна да превърнете този ден в превъзходен спомен, който дълго ще помните.

 

Близнаци

Ще е добре да обърнете внимание на някои ваши скрити козове като стилното облекло и богатия ви речник цялостен с въздействащи и смислени слова. Ще разполагате с всичко належащо да впечатлите всеки, който пожелаете, стига да си изиграете играта стратегически. Ако към момента нямате сериозна връзка, то флиртът през днешния ден може да прерасне в любовна приказка.

 

Рак

Планетарното систематизиране през днешния ден ще е изключително удобно да изведете всичко прикрито нескрито, с цел да изчистите всички секрети и въпроси, които внасят напрежение и ужас в връзките ви. Не се колебайте да бъдете оптимално откровени за всичко посред ви, даже за по-интимни тематики. Изненадайте половинката си като заложите на най-хубавото.

 

Лъв

Любовта ще се усеща във въздуха на всички места към вас. Погрижете се да изглеждате прелестно, със сияйна кожа и бляска коса, с цел да се чувствате по-красиви от всеки път. Определено ще привлечете вниманието на обичания ви човек и всички безусловно може да се обръщат след вас. Нощта ви може да бъде доста гореща.

 

Дева

Позицията на планетите през днешния ден ще е много удобна за вас в любовната сфера. Използвайте огънят, който гори във вас, с цел да създадете спомагателна топлота, уют и деликатност в любовното ви гнездо. Ще бъдете сюрпризирани от резултата, в случай че извършите първата стъпка към дребна смяна в връзките ви с вашият обичан човек, тъй че да разбере, че желанията ви са съществени.

 

Везни

Грешките, които сте допускали в предишното по отношение на колегата ви, могат да ви създадат много тревожни през днешния ден. Страхът да не извършите още веднъж нещо неправилно, може да се отрази отрицателно на самочувствието ви. Знайте, че сте неповторими и имате страхотни гении, които наложително би трябвало да покажете на обичаният ви човек. Няма място за терзания, просто бъдете себе си.

 

Скорпион

Днес, ще сте настроени към опити и ще ви се желае да изпробвате нови неща във всяко едно отношение. Привлечете колегата си на ваша страна и го направете част от приключението, което сте замислили. Определено няма да ви липсват щури хрумвания и приятни преживявания през този ден.

 

Стрелец

Не си мислете, че ще би трябвало да изхарчите маса пари, с цел да извършите половинката си щастлива през този ден. Времето, което ще прекарате дружно, ще е по-ценно от всичко материално, което може да купите. Комплиментите и благите думи ще са най-хубавият ви другар, който ще ви помогне да разтопите сърцето на колегата ви.

 

Козирог

Днес, може да имате дребен спор с колегата ви, който бързо ще бъде пропуснат. Поднесете приятна изненада на половинката си и дребен подарък като жест на внимание и почитание. Тези ваши старания ще бъдат обилно възнаградени, тъй че обърнете внимание на детайлите като персонално надписана картичка с благо обръщение.

 

Водолей

По принцип сте много интуитивни по природа и през днешния ден може да имате положително предусещане за събитията в любовта. Ще е добре да освободите съзнанието си от старите рани и душевен контузии и да отворите сърцето си за актуалният ви сътрудник. Изкуството и естетическият ви нюх живеят във вас, тъй че ги пуснете да се развихрят през днешния ден.

 

Риби

Романтиката ще завладее мозъка ви през днешния ден. Планетите ще ви оказват помощ в това страстите и пристрастеността да бъдат много интензивни и очевидни. В такива моменти ще е добре да се погрижите и за положителното въодушевление на колегата ви. Пазаруването на привлекателно долни дрехи може да е доста добра концепция за този ден.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР