ОвенПрочетете ощеПродължете с плановете си и не позволявайте всичко да

...
ОвенПрочетете ощеПродължете с плановете си и не позволявайте всичко да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 юни: Дева- не губете ритъма, Риби- избягвайте неудобните въпроси

Овен
Прочетете още
Продължете с проектите си и не позволявайте всичко да ви завладее, както постоянно се случва. Очевидно би трябвало да признаете своите ограничавания и да управлявате всичко рационално. Инатът, който ви отличава от време на време, може да се излее и в привличане на вниманието на избран човек, само че в този случай би трябвало да бъдете доста по-предпазливи и още по-разумни.

 

Телец

Не изпускайте от взор проектите си, единствено тъй като хората към вас са избрали други пътища съгласно техните възгледи. Тяхното не е безусловно вярно, а вашето е неверно. Може просто да нямате същите планове. Колкото по-рано ще разберете, че да подражавате на другите няма да ви донесе никакво задоволство и толкоз по-рано ще можете да се отървете от тромавото възприятие, че не сте на равнище или по-лошо, че не сте задоволителни.

 

Близнаци

Ще можете да се дистанцирате от всички тези неприятни  обстановки, които не ви карат да се чувствате удобно, макар че към момента не сте планували нищо от това, което в действителност бихте желали да се случи на тяхно място. Би било целесъобразно да започнете да създавате упования, с цел да се уверите, че те се осъществят и че намират метод да стигнат до вас. Това ще зависи единствено от вашия предприемачески дух.

 

Рак

Опитайте се да преодолеете избрани настройки, в противоположен случай ще затънете в безкрайни полемики, които нямат нищо общо с същинските ви планове през днешния ден. Просто продължете напред. Дори предишното да се върне към вратата ви, гонете го настрани с явен и категоричен сигнал, който не оставя място за някой или нещо, което към този момент ви е разочаровало съществено.

 

Лъв

В този ден няма да намерите доста други възможности, които не са тъкмо тези, които към този момент сте планували за себе си, тъй че не можете да очаквате вести, най-малко не в този интервал. Трябва да бъдете търпеливи и да почитате близките, само че без да прекалявате и без да имате подправени илюзии. Реалността би трябвало да е ваш другар, тъй като тя е единствената, която има значение.

 

Дева

Продължете с вашия житейски дизайн, тъй като ще се справяте ужасно. Също по този начин в този ден, който има усет на доста релакс, не губете ритъма си и не се разсейвайте от завистниците. Винаги ще изпълнявате обещанията си и това към този момент ще ви коства като бонус, ако не съумеете да бъдете точни и навременни. Вероятно ще избягвате точността, тъй като ще я свързвате с неразбираеми мании и обсесии.

 

Везни

Все още ви е мъчно да повярвате на тези, които са покрай вас или които по различен метод се пробват да се сближат, само че през този ден ще имате потребност от човешка топлота, тъй че не се оттегляйте. Семейните ще внесат нещо ново във връзката, само че сътрудникът може да не хареса това. Опитайте се изначало да бъдете отстъпчиви и по-късно започнете да убеждавате.

 

Скорпион

От време на време изпитвате потребност да заемете страната на други хора, само че единствено въз основата на пристрастия и сигурно не тъй като сте изслушали аргументите на всеки. Това може да сътвори голям брой врагове за вас. Всъщност може да има такива, които ще ви мислят за опортюнисти, и такива, които ще ви мислят за простаци, на които евентуално ще се оставите да ви повлияят. Така или другояче няма да имате добра визия за себе си.

 

Стрелец

Само хора, които не изпитват страсти, могат да останат спокойни пред избрани разтърсвания, само че вие не можете. Вероятно сърцето ви ще бъде в придвижване през целият ден, само че това ще бъде ужасно възприятие за прекарване. Двойките ще имат храброст и ще се опитат да вършат проекти за бъдещето. Със сигурност е най-хубавото време да продължите напред и да не поглеждате обратно с носталгия.

 

Козирог

Може би не постоянно сте имали шанс през уикендите, само че въпреки всичко ще можете да преброите с редица проблеми, с цел да предприемете значими стъпки напред. Така че можете да се отпуснете през днешния ден. Ще има положителни вести, само че ще има и приятни изненади, за които ще бъдете подготвени да ги уловите завчас, без да се притеснявате за следствията или, че може да не сте на равнище. Повечето от положителното ще се осъществя, в случай че сте по-спокойни.

 

Водолей

Не рискувайте да поставяте трудности сред вас и обичаните хора, които харесвате, просто от боязън от нещо несподелено или по-лошо, боязън да се разголите, че би трябвало да изразите възприятията си. Брачните двойки постоянно ще намерят метод да прекарат известно време дружно, само че се уверете, че то е качествено, т.е. пробвайте се по всевъзможен метод да задълбочите възприятията и да умножите насладата.

 

Риби

Тъй като не можете да живеете със страдание, се заемете с това, което бихте желали да вършиме с индивида, който обичате. Не се интересувайте от плюсовете и минусите и пробвайте, тъй като пристигна време да се освободите. Двойките ще бъдат по-сплотени, само че единствено в случай че дадете на другия пространство да се самоопредели, без да се намесвате или критикувате. Също по този начин избягвайте неуместните въпроси, тъй като те не ви засягат.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР