ОвенПрочетете ощеПланетата на любовта ви насърчава да презаредите емоционалните си

...
ОвенПрочетете ощеПланетата на любовта ви насърчава да презаредите емоционалните си
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 31 декември: Скорпион- бъдете нежни, Лъв- ще бъдете кулинари

Овен
Прочетете още
Планетата на любовта ви предизвиква да презаредите прочувствените си акумулатори. Запазете силата си, като оставите другите да поемат самодейността. Обмисляте ли да изготвите стратегическа мощ, с цел да прокарате професионалния си живот напред през 2024 година? Бутилирайте тази сила, като извършите лист с това, което желаете да постигнете през новата година.

 

Телец

Съсредоточете се върху опростяването на рутината си. Няма смисъл да усложнявате графика си, защото някои от вас ще бъдат загрижени за здравето си. Придържайте се към главните си стремежи и ще се разсъните през новата година, подготвени за ново начало. Прегърнете духа на приключението по време на този благополучен за вас новогодишен празник!

 

Близнаци

Готови ли сте да оставите отиващата си година зад тила си? Светът може да ви се коства по-тежък сега, само че това е единствено тъй като ви следва чудновата промяна и мистериозна смяна. Прегърнете хаоса и си представете бъдеще, в което фантазиите ви са вероятни. Вашата финансово ръководеща Луна ви моли да отстоявате финансовите си позиции през цялата нова година.

 

Рак

Може да не сте в въодушевление да организирате огромно празненство през Новата година. Това ще се дължи на ретроградният Марс, който малко потиска вашите нормално искрящи домашни умения. Не се тормозете! Съвсем скоро ще се върнете в играта, тъй като сте невероятни в поддръжката на другите, споделете възприятието си за комизъм, с цел да се вдигнете взаимно тост след тост, до момента в който празнувате. Очаква ви една незабравима нощ в навечерието на 2024 година.

 

Лъв

Пренасочете силата си към грижа за кулинарията предопределена за празничната вечеря. Пригответе вкусни закуски и подредете красиво и апетитно ястията. Вашият сексапил и духовитост ще бъдат шлагер в кухнята, което я прави идеалното място, където ще блестите с наближаването на новата година.

 

Дева

Ще бъдете в вярната посока да приветствате благосъстоянието в живота си, защото ви чакат приятни изненади през 2024 година. Бъдещето наподобява ярко, защото ще виждате света през розови очила, до момента в който слънцето осветява вашия 5-ти дом на романтиката, творчеството и децата. За вас ще бъде елементарно да присъствате и да се наслаждавате в компанията на другари и да флиртувате.

 

Везни

Може да поискате да запазите празненствата си в новогодишната нощ малко сдържани тази година. Поради някои звездни условия е допустимо да се почувствате по-бавни от нормално. Горе главата! Определено ще можете да купонясвате до зори, макар че семейството може да ви отнеме прекалено много сила през тази новогодишна вечер, тъй че оставете някой различен да се погрижи за планирането и.

 

Скорпион

Бъдете нежни с това жило, Скорпиони. Луната не е добре позиционирана за прочувственото ви държание, отнемайки вятъра от платната ви. Ако сте във връзка и се чувствате малко отпаднали, помогнете си да възродите силата си, като позволите на другите да се грижат за вас и отворите сърцето си. Използвайте тази мощна сила, с цел да ви помогне да постигнете задачите си.

 

Стрелец

Мислите ли, че бихте могли да прегърнете по-минимален метод празничната нощ? Тогава, дано тематиката за работа и финанси бъде табу по време на празненството. Докато планетарните станции се насочат още веднъж към първия работен ден на 2023 година, ще сте подготвени да поемете по-амбициозни задания. Тази новогодишна нощ мозъкът ви може да е концентриран върху това по какъв начин да демонстрирате шеговитата си подигравка. Водете диалози, като питате другите за техните упоритости, и вие ще бъдете живеца на новогодишното празненство.

 

Козирог

Независимо дали сте необвързани или обвързани, ще се чувствате обнадеждени, когато вашата ръководеща любовта луна заблести над новогодишното угощение. Пригответе се да се концентрирайте върху сензитивната си страна през навечерието на 2024 година Вие сте надарени с опция за вътрешен напредък, до момента в който Планетата на шанса се движи през тази интуитивно - мистична нощ.

 

Водолей

Излезте от къщата си, в случай че можете. Въпреки че може да желаете да се отдръпнете от тълпите на новогодишното празненство, несъмнено имате потребност от малко неспокойствие за посрещането на новата 2024 година. Ще бъдете по-щастливи от всеки път!

 

Риби

Направете истински проекти с приятелите, с цел да трансформира новогодишната нощ в незабравима. Ще почувствате повече изясненост към това къде би трябвало да изразходвате силата си и ще се почувствате разчувствани да споделите концепциите си. Очакват ви вълнуващи моменти за празнуване!

С благопожелание за една крепка и плодородна 2024 година – Чест и уважение!

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР