ОвенПрочетете ощеОчаквайте вашият любим да бъде покорен и силен, доверчив

...
ОвенПрочетете ощеОчаквайте вашият любим да бъде покорен и силен, доверчив
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 април: Близнаци и Стрелец- бъдете търпеливи и откровени

Овен
Прочетете още
Очаквайте вашият обичан да бъде обуздан и мощен, лековерен и сериозен, нежно любящ и див. Въпреки това би трябвало да извършите крачка обратно и да се заемете със себеотражението, в противоположен случай връзката ви може да претърпи сериозен удар. Очаквайте краткотрайни неуспехи на работното място, които може да провокират безпокойствие през целият работен ден. Бъдете уравновесени, каквото и да се случи. През този ден, не е изключено да си закупите или подмените вашето транспортното средство. Препоръчително е преди този момент да преразгледате бюджета си.

 

Телец

Озарeте всекидневието си с дребни изненади един за различен. По този метод сега изграждате солидна основа за връзката си, която може да се укрепи в допълнение в бъдеще. Винаги помнете, че вашият сътрудник прави оценка дребните похвали толкоз, колкото и вие. Въоръжете се с непримиримост и самообладание на работното си място  през днешния ден. Така ще затвърдите своите позиции като продуктивни и старателни експерти, а това несъмнено ще бъде видяно. Може да получите непредвидени финанси през този ден. Това може да е краткотраен приток на пари като бонус по време на работа, който ще получите във тип на в допълнение възнаграждение.

 

Близнаци

Днес е идеалният ден за решение на от дълго време закъснели проблеми и за слагане на ново начало. Бъдете откровени и говорете за вашите общи стремежи и хрумвания! Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-тясна, в сравнение с сте предполагали. Вероятно ще се наложи да говорите в прав текст, с цел да не ви схванат сътрудници и подчинени неправилно. Днешният ден е извънредно обещаващ за значими нови придобивки. Имате верните инстинкти за добра оферта. Инвестирайте преференциално всички непотребни пари. Нещата ще вървят безпрепятствено и вие сигурно ще намерите верния път към най-печелившата договорка.

 

Рак

Трябва да се насладите на тази спокойна заедност, която няма да бъде нарушена от никого! Ще имате тихата, нежна любяща грижа, която хвърля върху вас магическото проклинание на любовта и която оставя надълбоко усещане във вас всяка секунда и минута. Обърнете внимание, че е значимо освен какво говорите вие, а да се вслушвате в това, което другите ви споделят. Това не значи, че би трябвало да приемете непознатите възгледи незабавно, а просто да изслушате други гледни точки. Най-после планетите ще са в удобно разположение във връзка с връзката ви с сътрудници, шефове и клиенти. Всичко, което до в този момент ви е създавало терзания, в този момент към този момент ще бъде изяснено.

 

Лъв

Връзката ви е изправена пред смяна. Време е най-сетне да разрешите дълготрайните недоразумения и да загърбите всички остарели разногласия. Вероятно в този развой вълнението във връзката ви ще се разпали още веднъж и вместо това ще изживеете доста прелестно време дружно. След обширен обзор и разбор на всичко свършено до в този момент, към този момент ще можете умерено да се заемете с новите планове, които ви чакат. Бъдете уверени в това, което вършиме и не се съмнявайте в триумфа си. Опитайте се да не се съсредоточавате единствено върху огромните разноски на ежемесечна база, а обърнете внимание и на дребните такива, които карат парите ви да се топят ден след ден.

 

Дева

Личните връзки не постоянно вървят по проект. Турбулентни обстановки изникват още веднъж и още веднъж, изискващи цялата ви сила. По-малките разногласия и спорове наподобяват авансово програмирани. Запазете успокоение и се справете с този ужас. С малко повече старания и непримиримост, и всичко ще си пристигна на мястото. Звездите ще ви поддържат да не спирате да се стремите към високи достижения и да не се примирявате с дребното. Подгответе се да похарчите парични средства за фамилията и околните ви другари през този ден. Денят е добър за всевъзможни финансови дейности, купувайте без да се притеснявате.

 

Везни

За благополучие звездите са ви оборудвали с доста сензитивност, тъй че да не срещате проблеми, когато изправяте колегата си пред вашите стремежи. Но също по този начин бъдете отворени към техните потребности. Възможно е да ви изпратят по работа на няколко места близки до работното ви място. Днес, може да ви се наложи да работите два пъти повече и да харчите на половина по-малко, единствено и единствено да се задържите на повърхността и да не влизате в заеми. Всичко, което зависи от вас, ще бъде спазено, само че няма да е по никакъв начин елементарно.

 

Скорпион

Може да ви се прииска да се обадите на остарял другар, времето е идеално за възкръсване и подсилване на остарели връзки. Това ще ви улесни в основаването на нови контакти и може би даже другарства за цялостен живот. Колегите желаят да се възползват от препоръките ви по отношение на избрани планове, към които сте показали специфичен интерес. Останете налични, тогава ще бъдете оценени, всяка помощ, която можете да предоставите, евентуално ще се брои във ваша изгода, когато имате потребност от помощ от други по-късно. Звездите са благосклонни към вас. Продължете с това равнище на интензивност, тъй като имате верния инстинкт за печеливши бизнес вложения. Преговорите за верните вложения се водят добросъвестно и са ориентирани. Ако не се стремите прекомерно високо, ще ви бъдат отворени доста благоприятни условия.

 

Стрелец

Гледайте умерено на живота и оставете проблемите на назад във времето. Насладете се на съживяването на остарели контакти и потъването в носталгия. Условията са идеални, защото ще получите доста доверие и любов. Може да си мислите, че кариерата ви ще пострада, поради една позволена неточност, само че в действителност няма да е толкоз съдбовно, колкото очаквате. Ще натрупате опит, с цел да се справяте по-добре в последващи сходни обстановки.  Мнозина от вас ще почувстват, че им е нужна повече сила, с цел да се оправят с финансовите проблеми, които могат да зародят. Така, че просто бъдете търпеливи.

 

Козирог

Понякога сте склонни да проявявате неоснователна ревнивост, което елементарно може да унищожи много огромна част от доверието. В полемиките би трябвало да останете невъзмутими и да помислите дали мотивът въобще оправдава гнева ви. Много е евентуално през днешния ден да бъдете изпратени да свършите в различен офис избран ангажимент. Няма да можете да откажете, тъй че планирайте деня си съгласно това, че ви чака. Днес парите ще дойдат при вас с лекост, без доста старания от ваша страна. Харчете ги рационално, защото елементарно извоюваните пари бързо се харчат, без доста обсъждане и плануване.

 

Водолей

Днес е идеалното време за решение на от дълго време закъснели проблеми и за слагане на ново начало. Бъдете смели и говорете за вашите общи стремежи и хрумвания. Постарайте се да сте оптимално фокусирани върху работата си, защото ще има много разсейващи фактори, които може да се отразят отрицателно на работният развой. Звездите през днешния ден ще са на ваша страна, с цел да постигнете финансовите цели, които сте си сложили. Определено ще сте доста разчувствани от постигнатото.

 

Риби

Вероятно през днешния ден можете да се сблъскате със силата на скептицизма. Може би ще деянията ленивост по отношение на домашните задължения, излизане на вън с другари или да отложите значима среща. Ще имате редица нови вероятности за кариера. Отделете време да ги обмислите деликатно. Използвайте инстинктите си, с цел да осъществите план, към който се чувствате положително и желаете да развивате, подобен, който ви оказва помощ да постигнете дълготраен прогрес. Ще се справите добре, в случай че подхождате внимателно към финансовите въпроси и не сте разточителни. Бъдете скромни в потребностите си и се задоволявайте с дребни облаги, тъй като това ще ви разреши да купите нещо, което постоянно сте желали много скоро.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР