ОвенПрочетете ощеИ днес нищо няма да ви попречи за постигането

...
ОвенПрочетете ощеИ днес нищо няма да ви попречи за постигането
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 октомври: Телец- имайте по-високи стандарти, ново приятелство за Риби

Овен
Прочетете още
И през днешния ден нищо няма да ви попречи за постигането на набелязаните цели. Ако сте мощно заинтригувани да поставите любовта си преди всичко, тогава ще би трябвало да извършите доста повече от една задача. Думите няма да са задоволителни, когато има обилни дефекти.

 

Телец

Ако понижите прекалено много стандартите си през днешния ден, може да не съумеете да останете удовлетворени от това, което вършиме. Имането на прекалено много непостижими упования сигурно не е най-хубавият метод за повишение на самочувствието.

 

Близнаци

Ако вярвате, че сте постигнали положителни резултати в предишното, нямате причина да спрете и да не се пробвате да отидете още по-далеч, излизайки отвън своите граници. Вашата прословута упоритост ще носи единствено изгоди през този ден.

 

Рак

Възможно е да имате някакво малко усложнение, което може да ви накара да удължите времето на вашите хрумвания или планове. Вероятно всякога, когато се пробвате да установите по-дълбока връзка, по-късно сте се спрели на най-красивото. Този ден ще ви научи да бъдете по-честни, пробвайки се да изразявате възприятията си непосредствено.

 

 

Лъв

Навярно ще откриете известни несъответствия сред метода ви на комуникиране и този на другите. Вашата съществена задача за през днешния ден е, първо да се справите с това, да се разбирате с хората към вас, а едвам по-късно да приложите волята си. Разбирателството ще ви бъде единствено от изгода.

 

Дева

И през днешния ден някои хора биха ви определили като придирчиви, само че вашата точност още веднъж ще се базира на внимателното  наблюдаване и аналитичност. Не се страхувате да се приемете тежките провокации на деня, тъй като ще знаете по какъв начин да се организирате.

 

Везни

Ще имате доста благоприятни условия да тръгнете и да постигнете някои цели, изключително през днешния ден, тъй че в действителност би трябвало да се концентрирате и да давате единствено най-хубавото от себе си. В противоположен случай ще загубите през целия ден зад пренебрежимите детайлности.

 

Скорпион

Може би ще препрочетете да изоставите пътя на своето его, в сравнение с да наранявате възприятията на другите или да ги разочаровате. Това обаче изисква прекалено много жертви, които ще ви накарат да бъдете несигурни през днешния ден. Трябва да обърнете особено внимание на връзката с вашия сътрудник, тъй като там нещата ще бъдат прекомерно деликатни.

 

Стрелец

Опитайте се да завишите упованията си през днешния ден. Въпреки всичко, когато сте в привилегировано състояние, за това няма да имате от какво да се оплаквате, а единствено да благодарите. Въз основа на това съмнение ще можете да си извършите заключенията.

 

Козирог

Препоръчително е да продължите напред, все пак, което ще ви предложи този ден. Вероятно обстановките ще се окажат за вас много объркващи и няма да можете да вземате решения, които са съгласувани още в самото начало.

 

Водолей

Вероятно през този ден ще бъдете повече от проницателни, питащи и най-много подозрителни. Днес могат да зародят сложни обстановки, само че не губете вярата сърцето си, вследствие на това самочувствието ви ще работи във ваша изгода. Споровете би трябвало да бъдат сведени до под нулата, тъй че ви поучавам да бъдете деликатни.

 

Риби

Ще развиете ново другарство, което ще бъде доста потребно и значимо. Може би малко прекомерно интровертно, само че доста надълбоко вътре в себе си, ще чувствате, че няма да се справите през днешния ден. Препоръчвам ви да не се отказвате пред усложненията, а да се борете, до момента в който не усетите, че сте спечелилите.

 

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР