ОвенПрез идната седмица обърнете по-голямо внимание на партньорските взаимоотношения. Не

...
ОвенПрез идната седмица обърнете по-голямо внимание на партньорските взаимоотношения. Не
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена за 16-22 декември


Овен

През идната седмица обърнете по-голямо внимание на партньорските взаимоотношения. Не е удачно да стартирате нови планове.

Бъдете прецизни в работата си. Подхождайте с схващане към околните си.

Телец

Работете единствено с познати, а не с нови хора. Проверявайте всичко, с цел да не пораждат недоразумения. През идния интервал ще отбележите интензивност във връзка с партньорствата. Не влизайте в спорове.

Близнаци

Пред дадения интервал още веднъж ще се изправите пред някои предходни проблеми на любовните връзки, в които сте въвлечени от много време. Появата им е знак, че има нещо неизяснено. Ще се колебаете много, само че има огромна възможност да постигнете изясненост.

Рак

През дадения интервал ще се отдадете на равносметки, ще подредите целите си и ще се обърнете във вътрешността в себе си. Моментът не е подобаващ за изяви в професионален проект. Отделете време за качествена отмора и разходки.

Лъв

Навлизате в добър интервал – отдайте се на творчество и занимания с обичаните хора. Няма да ви липсват сантиментални прекарвания. Ще се радвате на повече внимание от страна на близките.

Дева

Ако усетите, че стартирате да се тревожите за нещо, не се поддавайте на страховете си. Поемете глътка въздух и ще се почувствате по-сигурни в себе си. Препоръчителни са разходки измежду природата.

Везни

Вероятно ще бъдете изправени пред алтернативата дали да кажете нещо, което мислите, или да замълчите. Вашата обективност би била от изгода, само че имайте поради, че през дадения интервал връзката ще бъде по-трудна.

Скорпион

През идната седмица избягвайте рисковете. Имате мощна вътрешен глас, тъй че по-добре я използвайте. Необходимо е да сте по-прецизни в работата си. Внимавайте да не се претоварвате. Отделете време за обичани занимания.

Стрелец

През дадения интервал избягвайте да влизате в разногласия и в конфликтни обстановки с хората от приятелския си кръг. Не се захващайте с нови каузи, по-добре е да завършите към този момент започнатото.

Козирог

Не разчитайте изключително на скоро основаните връзки. Отдайте се на усамотение, размишления и равносметки. Тези дни не са подобаващи за професионални изяви. Избягвайте конфликтните обстановки.

Водолей

През идната седмица за вас ще се открият положителни благоприятни условия във връзка с професионалната ви реализация. Разговорите, които ще водите, няма да бъдат по никакъв начин инцидентни – ще си изясните някаква проблематична обстановка.

Риби

През дадения интервал разчитайте повече на своята вътрешен глас – тя ще бъде доста мощна и ще ви оказва помощ да се ориентирате добре в ситуацията. Възможно е даже в сънищата си да получавате прозрения за това какво би трябвало да извършите.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР