ОвенПостарайте се да сте позитивни към самите себе си с

...
ОвенПостарайте се да сте позитивни към самите себе си с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 6 август: Близнаци, ще кипите от енергия

Овен

Постарайте се да сте положителни към самите себе си с посланията, които следвате. Не е значимо какво казвате на другите и кое е вярно за другите, а значимото е какво казвате на себе си. Приемайте се такива, каквито сте, с цел да се чувствате добре. Денят ще ви сервира приятна изненада в любовен аспект.

Телец

Колкото и разнообразни да сте като двойка, ще разберете, че има и доста общи неща в ползите и заниманията ви, които ви свързват. Ще има какво да си вземете и да приложите в личния си живот, с цел да измененията всекидневието си към по-добро.

Близнаци

С днешното разположение на планетите ще кипите от сила и ще сте подготвени за върхови достижения. Любовната химия сред вас и колегата ви, ще е извънредно интензивна през днешния ден. Възможно е да изпитате буйни усеща, каквито от години сте не запомнили. Превърнете фантазиите си в действителност.

Рак

Времето ще е уместно за всичко, което все сте отлагали и все сте си казвали, че нямате време. За вас ще е значимо да действате бързо, в случай че желаете да постигнете единодушие с вашата половинка. Не карайте колегата ви да чака прекомерно дълго и да изгуби интерес към всичко, което му оферирате. Дайте всичко от себе си да сте оптимално бързи през днешния ден.

Лъв

Бъдете благи с колегата ви през днешния ден и инициирайте спокоен диалог, посредством който да обсъдите значими за вас неща без разногласия и кавги. Бъдете подготвени да извършите някои взаимни отстъпки от ваша страна в името на общото богатство. Погрижете се за вашето здраве! Вслушайте се в препоръките на персоналния ви доктор.

Дева

Възможно е през днешния ден да сте по-раздразнителни от съпротивата и неразбирането на околните ви, по отношение на вашата позиция за метода, по който живеете. Избягването на дълбоките и съществени тематики няма да е във ваша изгода. Покажете на колегата си, че същински държите на него и всеки ден сте очаровани от метода, по който наподобява и се държи с вас.

Везни

За вас ще е значимо да останете сами със себе си и да се замислите кое в действителност е по-важно за вас – по-здравословен метод на живот, повече другари, по-спокойна работа и по-къс работен ден или по-добре прекарани почивни дни. Започнете с измененията още от през днешния ден и от това, което ще върне още веднъж усмивката на лицето ви.

Скорпион

Позволете си да се забавлявате и приемете всички оферти от колегата ви за щури завършения. Ако до в този момент постоянно сте отказвали сходни предложения от половинката ви, то през днешния ден най-сетне ще е добре да се съгласите, да се отпуснете и да забравите за проблемите. Обърнете внимание на телесната си маса. Въведете си един път месечно нещо като равносметка за това по какъв начин сте грижили за тялото си.

Стрелец

Направете по този начин, че възприятията ви да излязат нескрито и разкрийте сантименталната си душа. Благодарете на колегата ви за неговата преданост в връзките ви. Относно парите, въвеждането даже на дребни промени в метода ви на разходване на парите ви, може да ви донесе много позитиви.

Козирог

Звездите са на ваша страна и ще ви оказват помощ да изпълнените всичките си проекти, които касаят персоналния ви живот. Изискайте от колегата ви да почете вашите решения. Ако нямате опция да отидете на фитнес или да излезете в парка, може да вършиме тренировки си вкъщи.

Водолей

Днес, може да имате известни пререкания с вашите родите по отношение на персоналните ви връзки с вашата половинка. Това, което ще ви разсее през днешния ден ще бъде смяната на вашето мислене, макар проблемите не гледайте на тези събития по този начин намръщено. По този метод подсъзнанието ви може да извади някои отговори на въпросите, които напоследък си задавате.

Риби

Разговор с ваш другар или визията на нещо до момента в който се разхождате, което ви подухва някакъв спомен от предишното, може да ви накара съществено да се замислите, дали в действителност се чувствате щастливи от живота си през днешния ден. Обсъдете с колегата ви, нещата които ви липсват, с цел да се чувствате удовлетворени от живота.

Хороскопът е направен за всички читатели на Glasnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР