Овен Понеделник е прекрасен, стига и вие самите да имате повече

...
Овен
Понеделник е прекрасен, стига и вие самите да имате повече
Коментари Харесай

За Овен И Рак Купон В Понеделник! Астрологът Боряна Делчева: Да Му Мислят Тези Зодии! Сълзи Ще Ронят

Овен
Понеделник е прелестен, стига и вие самите да имате повече религия и да се заредите с оптимизъм. В положителни позиции сте, основното е единствено да си изясните връзките с вашите сътрудници в бизнеса. Не рухвайте пред най-малкото затруднение, а се борете за триумфа си.

Телец
Вашият ден е най-много с любовна характерност. Страстни стремежи или отчуждаване в връзките се редуват при другите представители на знака. За всички обаче понеделник е доста удобен за материални каузи.

Близнаци
Един не изключително прелестен понеделник за Близнаците, само че в случай че се въоръжат с терпение, ще отчетат положителни резултати. Не влизайте в разногласия с авторитетни персони. Иначе денят е доста подобаващ за фамилни каузи.

Рак
Денят е доста потребен и сполучлив във връзка с деловите задания, само че в прочувствен проект ситуацията ще бъде динамично. Ще се почувствате по-добре, в случай че заложите на работата си. Не е за занемаряване и помощта от авторитетно място.

Лъв
Възможни са неприятности от персонално естество. Забелязва се известна комплицираност, заради съществуването на неясноти и пречки. Разчитайте на връзките си. Не се поддавайте на страсти, а търсете способи за справяне с ситуацията.

Дева
Понеделник ще ви затрупа с работа, а нищо чудно да зародят и непредвидени задължения. Умеете да се организирате и да извършите ослепително програмата си. В някои случаи обаче ще се наложи да се примирите с събитията.

Везни
С много грижи и безпокойствие стартира седмицата за вас. Трудно ще осъществявате контакти. Успехът ви е в ръцете на високопоставена персона, единствено би трябвало да извършите положително усещане.

Скорпион
Понеделник се характеризира с смяна в кръга на общуването. Въздържайте се по отношение на спорове. Търсете подпомагане. Толерирани сте от авторитетно място.

Стрелец
Можете да се похвалите с авторитетно застъпничество, което даже в последната минута постоянно ви изважда от затруднено състояние. И през днешния ден сте сложени в обстановка на напрежение, само че ще се справите с проблемите.

Козирог
Предразположени сте към допускане на неточности, внимавайте! Понеделник идва с неизяснени условия и недомлъвки. Бъдете внимателни в контактите, не изпадайте в отчаяние.

Водолей
Енергични и дейни във всички сфери на обществения живот, вие през днешния ден сте подготвени на всичко, с цел да постигнете задачите си. Все отново не е неприятно да контролирате упоритостите си и да бъдете по-сдържани по отношение на спорове.

Риби
Понеделник носи удача, в случай че сте по-въздържани и не пренебрегвате мнението и рекомендациите на авторитетни персони. Старателно заобикаляйте спорове, направете вие отстъпка. По този метод ще сте с развързани ръце и ще се ползвате от привилегии.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР