ОВЕНОт една страна, няма да се налага да седите без

...
ОВЕНОт една страна, няма да се налага да седите без
Коментари Харесай

Финансов хороскоп за всяка зодия през март

ОВЕН
От една страна, няма да се постанова да седите без пари, а от друга, разноските ще стартират да надвишават всички облаги. Възможни са обилни разноски за фамилията, дребни деца и битови потребности. Пестете запаси – скоро ще ви трябват. Подозрението и недоверието към сътрудниците има съществени аргументи. Добре е да се потопите в интелектуални, проучвателен действия, изследвания. Големи покупки, вложения в разнообразни планове е по-добре да отложите до третото десетилетие на март.

ТЕЛЕЦ
Във финансово отношение този месец е много удобен. Парите ще постъпват вярно, а някои даже ще имат нарастване на приходите. Но бъдете по-внимателни с разноските, защото покупките, направени през март, най-вероятно ще се окажат безполезни. Създайте база, натрупайте пари за сполучлив старт в края на март. Освен това е добър миг да внесете нещо ново в работата си, да добавите креативност към плановете. Ако сте се уморили от бизнеса, който до неотдавна ви е носил наслада и приходи, сложете край и започнете нов професионален цикъл. Бъдете смели. Важно е през този месец да не давате пари назаем на другари – просто няма да си ги видите.

БЛИЗНАЦИ
Финансовото положение като цяло ще бъде устойчиво, приходите леко ще се усилят, а разноските ще намалеят. Не се придържайте към нормалната рутина на работните дни – март е цялостен с изненади със знаци " + " и " - ". Не забравяйте да деянията въображение и креативност – това ще се отрази най-добре на финансовото ви положение. През третото десетдневие на март във вашето полезрение ще се появят забавни хора, съдействието с които ще изведе бизнеса ви на ново равнище.

РАК
Във финансов смисъл март е един от най-трудните месеци в годината. Ако сте скромни в желанията си, тогава ще имате задоволително за всичко и ще ви остане малко. В сложни моменти можете да разчитате на помощта на родители, по-възрастни членове на фамилията или някой ваш непосредствен. Не се обезсърчавайте, в случай че вашите услуги или артикул не притеглят стремежи брой купувачи. През март е мъчно за всички – изчакайте малко, помислете какво можете да подобрите, с цел да станете по-видими на пазара на труда.

ЛЪВ
Март може да се назова постоянен – парите идват постоянно, макар че сумите са много скромни. И не става въпрос за ниски приходи, а за разноски, които по мярка надвишават облагата. Опитайте се да бъдете по-гъвкави с сътрудниците, пробвайте се да се адаптирате към обстановката. Ако се натрупа доста работа и нямате време, помолете сътрудниците си да си поделят отговорностите с вас. Колкото и да се пробвате, няма да спечелите всички пари, тъй че пазете здравето си, почивайте повече. Третата декада на март ще изисква от вас дейни дейности в специалността.

ДЕВА
Във финансово отношение месецът е доста добър. Разходите са много високи, само че спестяването на дребни суми ще ви помогне да се чувствате по-уверени в утрешния ден. Не планирайте значими каузи във финансовата сфера до 20 март. Силата може да не е задоволителна, само че упоритостта е задоволителна, само че оставете осъществяването им за втората половина на месеца. През първата половина на март се уединете повече и обмислете проектите си за пролетта на 2024 година. Пуснете вятъра на смяната в живота си, потърсете нови занимания, отървете се от боклуците и безперспективните бизнес връзки.

ВЕЗНИ
Ако сте отворени към всичко ново и непознато, бъдете сигурни, че Вселената ще ви посрещне и ще ви възнагради за вашите старания. Март е удобен за радикални промени в професионалната сфера, до цялостна преориентация. Вашите смели бизнес и служебни решения ще донесат положителни материални резултати. Обърнете внимание на стилните трендове, настояванията на обществото и не се опасявайте да експериментирате. Пролетното равноденствие на 20 март и идващите дни след него ще бъдат запомнени със значими събития.

СКОРПИОН
Много представители на този знак претърпяват финансова рецесия най-много тъй като към момента не са приели новата действителност. Сътрудничеството ще се възползва от отклонението от нормалните способи на работа. Опитайте се в творчеството, актуализирайте офис оборудването – не оставайте на същото място и в същата позиция, както преди пролетта на 2024 година Много е добре да организирате " мозъчни сесии " дружно с другари и съидейници. Най-добрите хрумвания могат да ви хрумнат точно с помощта на такава връзка.

СТРЕЛЕЦ
Март е подобаващ за намиране на бизнес сътрудници, с които сте осведомени, само че не сте си сътрудничили до момента. Благоприятни са командировките, самодейността за основаване на нови съюзи. Погледнете на неразрешени обстановки или финансови загуби от друг ъгъл. Може да излезете с доста извънредно и автентично решение. Искате ли да започнете собствен блог, само че нямате задоволително хрумвания и храброст? Започнете го през третото десетилетие на март – главното във всеки бизнес е да извършите първата стъпка и тогава ще влезете в потока.

КОЗИРОГ
Просперитетът значително зависи от това какъв брой сте обществено дейни. Трябва да бъдеш забелязан и чут от хората – това е ключът към триумфа. Март е подобаващ за блестящо себеизразяване и проявяване на личната уникалност – новите технологии ще оказват помощ за това. Не пестете принадлежности, съвременни джаджи – с него можете да започнете ужасно третото десетдневие на март. Започнете нов бизнес в новия астрологичен интервал, който открива Пролетното равноденствие – имате огромни вероятности!

ВОДОЛЕЙ
Дозирайте работата, не вземайте повече, в сравнение с можете, в противоположен случай ще почувствате привършване на виталните сили. Умората и неналичието на естествен сън не способстват за материалния напредък. Потърсете неофициални контакти с евентуални задгранични сътрудници, регистрирайте дъщерно сдружение в различен град или страна. Има благоприятни условия за финансов напредък, само че би трябвало да разширите бизнеса си, да стартирате рекламни акции. Ако извършите всичко това през март, ще получите първите високи приходи още идващия месец.

РИБИ
Добър миг е да раздадете задължения или да напомните за погашение на заем. Капризите, дължащи се на моментни стремежи, могат да скапват финансовото положение. Добре е да завършите настоящите каузи, да си спомните какво в миналото се е провалило и да планирате проекти за близкото бъдеще. Бързото развиване на вашите планове ще се случи до края на март. Сред минусите можете да се сблъскате с казуса с избора. Месецът е подобаващ за отправяне на оферти за съдействие, изключително с задгранични сътрудници, написа 7kefa.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР