ОВЕНОчаквайте приходи, въпреки почивния ден. Завистници ще ви натякват непрекъснато,

...
ОВЕНОчаквайте приходи, въпреки почивния ден. Завистници ще ви натякват непрекъснато,
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете дейни, но и задълбочени, Девите с впечатляващи успехи

ОВЕН

Очаквайте доходи, макар почивния ден. Завистници ще ви натякват непрестанно, че не заслужавате финансовите си триумфи. Не им обръщайте внимание, тъй като ще решат, че сте отговорни. Избегнете празнословията на работното място. Липсва ви естетика в връзките с сътрудниците, само че няма по какъв начин да я възвърнете с думите си. В диалозите с обичаните ви хора не би трябвало да се прокрадват и най-малките подозрения за невярност. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете какъв брой сте всеотдайни в възприятията си и си доставете незабравими полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

Грешките на работното място, недоразуменията и споровете в общуването с сътрудниците ви в почивния ден, са подбудени от противоречие с вашето мнение. Въпреки това работата ви спори и оставяте чудесно усещане в близките. Денят  позволява договаряне на финансиране за градеж, само че се убедете че няма да ви натовари с непостижими клаузи. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова сантиментална връзка. Не си позволявайте полови забежки отвън фамилията, тъй като вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от сътрудници, които ви завиждат и вършат всичко допустимо да ви злепоставят пред ваши нови настоятелен сътрудници. Денят ви е почивен, само че сервира съществени тествания и ви зарежда със сили, с цел да ги посрещнете почтено. Оптимизмът ви е гаранция за триумф в начинанията, изключително на тези, които обмисляте, само че ще започнете другата седмица. В персоналният живот може да настъпи изстудяване на възприятията,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

РАК

Ще ви предложат работа, която дава отговор на фантазиите ви, само че бъдете деликатни в почивния ден, с цел да не се окажете с по-ниска заплата. Имате опция да приемете спомагателна задача, която не пречи на настоящите ви служебни отговорности. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място – ще получите пари. Ревността ви е надхвърлила разрешените граници и ви пречи да прецените вярно възприятията си. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че през днешния ден те ви подсигуряват инфекции и заболявания.

ЛЪВ 

Разрешаването на натрупалите се в последните дни настоящи настоятелен проблеми ще ви донесе успокоение в почивния ден и опция да сте дейни, само че и задълбочени. Резултатите от към този момент приключена работа ви подсигуряват отлични доходи, които не трябва зарадвани от обстоятелството да вложение преждевременно и безогледно. Влюбени сте, само че и неуверени в възприятията си. Отново рискувате да изневерите, единствено с цел да изпитате силата им, само че ще си навредите. Ако изневярата се състои единствено в обяд или вечеря, не е съдбовно, само че не си позволявайте полов контакт.

ДЕВА

Успехите ви са впечатляващи, макар че денят е почивен. Не допускайте проблеми на работното си място поради неналичието на такт и отвращение да признаете правотата на сътрудниците си. Използвайте деня и приключете със стартирани и към момента незавършени задания, с цел да не създадете усещането, че сте безотговорни. Очаквайте нови запознанства и непредвидени и незабравими сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Желанието за полови наслаждения с различен сътрудник е мотив за неразрешими проблеми с брачния сътрудник.

ВЕЗНИ

Споделяйте и разказвайте единствено най-необходимото за служебните си проекти, в случай че в почивния ден няма по какъв начин да го премълчите пред познати и близки.  Всички диалози са сполучливи, в случай че сте внимателни. На вашето работно място царува естетика. Избягвайте срещи с непознати хора, целящи да получат информация, обвързвана с професионалните ви проекти. В интимните връзки се радвате на приятни преживявания. Не допускайте ревнивост или интриги да съсипят хармонията посред ви. Въпреки, че сте изтощени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

СКОРПИОН 

Бъдете упорити и аналитични към пропуските си в този почивен ден, тъй като след изживяния момент на популярност може да затънете в проблеми. Проявата на наивност и податливостта ви на въздействие не превръщайте в причина да отстъпите от правилата си. Над вас е надвиснала сериозна опасност от неуспех на работното място. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние поради опитите на неприятели да блокират персоналния ви живот. Не пропускайте да докажете на обичаните си хора, че половият ви живот с тях е наслаждение за вас.

СТРЕЛЕЦ

Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със познания, с цел да не се изложите в почивния ден. Не реагирайте преждевременно, каквото и да се случва към вас или със самите вас. Субективизма в оценките ви е във ваша щета, тъй като ви обвързва с несъответствуващи, вместо с подобаващи сътрудници. Денят е удобен за вас, скъпи дами. Съдбата им дава обещание нови сантиментални запознанства. Опитайте се да изгладите връзките си с обичаните си хора, изключително в случай че нощес сте получили отвод за полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Деня е почивен и ви поучавам да не показвайте неприязънта си към хора, които ви унижават. С проявата на равнодушие, ще ги притесните повече. Не бъдете заядливи и отмъстителни, тъй като те чакат тъкмо това. Не усложнявайте връзките с сътрудниците си. Бъдете рационални  и не рискувайте. Завършете служебните си задания. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, през днешния ден можете да срещнете подобаващия сътрудник. Помислете си дали това е мечтаното от вас благополучие. За да сте сигурни, че ще впечатлите половите си сътрудници, се съобразявайте с желанието им в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Приемете без съмнение и терзание съдействието с хора на науката, макар че денят е почивен, само че е добър за диалози. Обмислете идните промени, в случай че са свързани с професионалното ви развиване и извлечете оптималната изгода за себе си. Изпълнете отговорно и деликатно поставената ви за следващ път значима задача. Прибързаността в диалозите с обичаните ви хора е причина за недоразумение. Не са уверени в възприятията ви и желаят да се разделите. Няма да сте подготвени за полови удоволствия вечерта, а това е още един мотив за препирня. По-добре не ги пропускайте.

РИБИ

Впечатляваща е интензивността ви, която и в почивния ден ще ви донесе предстоящите позитивни резултати.  Не се доверявайте на злонамерени препоръките на непознати хора, попаднали инцидентно към вас. Успехите, които жънете на работното място ви зареждат със наложителната доза оптимизъм, с цел да продължите решително напред. Пазете се от въздействието на ваши близки, които желаят непременно да ви подбуден към нови запознанства, даже и в случай че сте сключили брак. Не утвърждават интимната ви връзка. Опитите им да ви разведат и обвържат с нежелателен от вас сътрудник ви депресират.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР