ОвенОчаква ви приятна случка, която ще ви върне вярата в

...
ОвенОчаква ви приятна случка, която ще ви върне вярата в
Коментари Харесай

Златен понеделник за 4 зодии

Овен

Очаква ви приятна преживелица, която ще ви върне вярата в положителното. Не се колебайте да сте деен участник в нея и да допринесете за позитивния процес на нещата.

Телец

Не прекалявайте с храненето. Възможни са стомашни болки, които да ви попречат да започнете седмицата, по този начин както сте възнамерявали.

Близнаци

Щимате сила за двама, тъй че запретнете ръкави и свършете всичко, което сте отлагали досега. Най-голям триумф ще имате в работата по дома.

Рак

Очакват ви незабравими прекарвания, които може да навеят мисли за съществени промени в живота ви. Преценете добре събитията и не се отхвърляйте от фантазиите си.

Лъв

Много евентуално е да забравите за нечий празник. Ако се сетите в последния миг, впрегнете цялото си въображение, с цел да се визиите почтено.

Дева

Съвсем инцидентно ще се заемете с активност, в която може да осъзнаете собствен гений. Помислете за благоприятни условия, които да ви разрешат да отделяте повече време на заниманието ви.

Везни

Този ден може да се трансформира в основен поради осъзнаването на ваши потребности, които сте пренебрегвали дълго време. Отстоявайте себе си, животът минава бързо.

Скорпион

Дайте си повече шансове. Очакват ви забавни срещи. Поставете заниманието преди всичко и не се разделяйте с усмивката си.

Стрелец

Помислете дали не сте не запомнили напредването на значим документ. Започнете да мислите за организацията на работната седмица и си направете график, който да спазвате прецизно.

Козирог

Всякакъв тип работа ви е безусловно противопоказна. Ако ви помолят за помогнете в нещо, откажете с чиста съвест.

Водолей

Бъдете нащрек. Има възможност да загубите нещо значимо. При излизане дръжте движимостите си в чанта покрай тялото ви.

Риби

За нищо на света не си оставайте вкъщи. Поемете по улиците, влезте в галерии, наслаждавайте се на всичко красиво към вас. Вечерта споделете с другари.

Източник Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР