ОвенОчаква ви приятна случка, която ще ви върне вярата в

ОвенОчаква ви приятна случка, която ще ви върне вярата в ...

Златен понеделник за 4 зодии.Овен

Очаква ви приятна случка, която ще ви върне вярата в доброто. Не се колебайте да сте активен участник в нея и да допринесете за положителния развой на нещата.

Телец

Не прекалявайте с храненето. Възможни са стомашни болки, които да ви попречат да започнете седмицата, така както сте планирали.

Близнаци

Щимате енергия за двама, така че запретнете ръкави и свършете всичко, което сте отлагали до момента. Най-голям успех ще имате в работата по дома.

Рак

Очакват ви незабравими преживявания, които може да навеят мисли за сериозни промени в живота ви. Преценете добре обстоятелствата и не се отказвайте от мечтите си.

Лъв

Много вероятно е да забравите за нечий празник. Ако се сетите в последния момент, впрегнете цялото си въображение, за да се представите достойно.

Дева

Съвсем случайно ще се заемете с дейност, в която може да осъзнаете свой талант. Помислете за възможности, които да ви позволят да отделяте повече време на хобито ви.

Везни

Този ден може да се превърне в ключов заради осъзнаването на ваши нужди, които сте пренебрегвали дълго време. Отстоявайте себе си, животът минава бързо.

Скорпион

Дайте си повече шансове. Очакват ви интересни срещи. Поставете забавлението на първо място и не се разделяйте с усмивката си.

Стрелец

Помислете дали не сте забравили придвижването на важен документ. Започнете да мислите за организацията на работната седмица и си направете график, който да спазвате стриктно.

Козирог

Всякакъв вид работа ви е абсолютно противопоказна. Ако ви помолят за помогнете в нещо, откажете с чиста съвест.

Водолей

Бъдете нащрек. Има вероятност да загубите нещо важно. При излизане дръжте вещите си в чанта близо до тялото ви.

Риби

За нищо на света не си оставайте у дома. Поемете по улиците, влезте в галерии, наслаждавайте се на всичко красиво около вас. Вечерта споделете с приятели.

Източник Actualno.com

Източник: marica.bg