ОВЕННеобмислено и прибързано съгласие за инвестиция, примамваща ви с обещания

...
ОВЕННеобмислено и прибързано съгласие за инвестиция, примамваща ви с обещания
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Допълнителна работа и приходи за Стрелците, Козирозите да не се засягат от колеги

ОВЕН

Необмислено и преждевременно единодушие за инвестиция, примамваща ви с обещания за бърза облага, ще ви лиши от спестяванията ви. Орисани сте да постигнете следващия веществен триумф, само че сте застрашени от неуспех поради личната си несъобразителност. Предпазвайте се от несъответствуващи запознанства, даже и в случай че ви ги постановат. Ваша остаряла интимна връзка се пробва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекомерната ви  привързаност към брачния ви сътрудник. Опитите за доближаване и половото му предпочитание могат да се окажат причина за развода ви.

ТЕЛЕЦ

Позволено ви е да се отдадете на дейна работа и да спечелите ненадейно доста пари, за които даже не сте мечтали, а срокът на осъществяване е до края на деня и е във вашите благоприятни условия. Радва ви възцарилата се естетика във вашето семейство, която е спомагателен тласък за вашия триумф. Имате опция да дадете изява на интелекта си. Вечерта не са изключени проблеми с брачната или интимната ви половинка. Поведението ви в последните дни основава усещане, че сте изневерили. Ако имате желание да се разделяте с интимните си сътрудници, се откажете от половите удоволствия с тях.

БЛИЗНАЦИ

Очертават се неподозирани благоприятни условия за разширение на активността ви, които не са за занемаряване. Не отменяйте деловите срещи, а ги проведете рано сутринта. Ще ви изненадат с забавни оферти, които може да обмислите и обсъдите с околните си и с вашите сътрудници и да осъществите в идващите дни. След обяд се пазете от интриги и злословия, които желаят да потвърдят, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте сантиментална конюнктура, поговорете искрено за случилото се и се отдайте на полови преживявания.

РАК

Задължително се обогатете с информация, която е потребна за работата ви и е от голяма важност за вашия триумф. Запознанства ви носят професионална изгода, в случай че съумеете да ги съхраните и не побързате да се дистанцирате. В този случай вашата горделивост и недостижимост ви вредят. Няма да липсват и разправии в фамилията ви, поради раздразнителност, която мъчно прикривате, само че не споделяте повода и превръщате с мълчанието си вечерта в заредена с отрицателни страсти. Семейните и съществено обвързаните могат да се разтоварят от напрежението като се отдадат на полови удоволствия.

ЛЪВ

Няма да ви липсват настоятелен оферти. Успешно завършете служебните си задания, с цел да избегнете загубите. Нови познати навлизат ненадейно в живота ви, като се домогват и до информация за бизнеса ви. Бъдете деликатни, с цел да не се трансфорат в причина за бъдещи неприятности. Усложненията в фамилните връзки са подбудени от нежеланието ви да деянията схващане към вашите близки, макар че те имат оферти, които са добре пристигнали и за вас. Интимният ви живот и в този ден е проблематичен. Сексуалните ви връзки са в несъгласие с упованията ви.

ДЕВА

Избягвайте запознанствата, макар че поддържате връзка с лекост. В материално отношение очаквайте триумфи, в случай че не деянията наивността си на работното място. Следобед ви липсва въодушевление, поради неточности на ваши сътрудници, които са ви принудили да работите и през днешния ден. Избягвайте нападателната рецензия. Личните ви връзки са постоянни, само че в случай че сте се изкушили да флиртувате през вчерашния ден и през днешния ден продължите, проблемите ви са сигурни, тъй като ревността на половинката ви ще е всепомитаща. Не бъдете сериозни към брачния си сътрудник.

ВЕЗНИ

Пътувайте и се подгответе за приятни страсти и запознанства. Преди това може да разговаряте за идна инвестиция, на която отдавате огромно значение преди края на месеца. Не се тормозете от компликациите, с цел да не съсипете постигнатото досега.  Несемейните дами да чакат предложение за брак, което ще ги ощастливи. В фамилиите без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте внимателни, с цел да не си създадете проблеми с колегата си, в случай че не сте сигурни в възприятията си.

СКОРПИОН

Добре премислените дейности са гаранцията за бъдещите ви триумфи. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички какъв брой сте удовлетворени от започнатото. Спестете си хвалбите за положителните финансови приходи, с цел да не предизвикате завистта на сътрудниците си. Не предприемайте промени, в случай че не сте готови за тях. Не е изключена препирня с обичаните ви хора. Причината е следващото неявяване от вкъщи, откакто сте уговорили сантиментална среща или вечеря. Дори и в случай че закъснеете, изпълнете даденото заричане, а по-късно си подарете взаимни мигове на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте прочувствени, само че не сте нападателни. Очаквайте спомагателна работа, която ще ви донесе постоянни доходи. Анализът на грешките ви е във ваша изгода. Обърнете внимание на Съдбовните предизвестия. Знаете, че компликациите ви защищават от проблеми и ги преодолявайте с признателност. Мечтаете за идеални връзки с сътрудник, който е ваша остаряла интимна връзка, само че с годините се е трансформирал. Сексуалните ви връзки може да са били прелестни, само че в този момент живота ви е друг и не трябва да разчитате, че ще сте още веднъж щастливи дружно.

КОЗИРОГ

Не проявявайте упоритости да се потвърждавате пред сътрудниците си, в случай че са ви засегнали, като се решите на цялостна смяна на работното си място. Рискувате да останете без работа. Когато изтрезнеете от обидата и осъзнаете, какво сте сторили, може да се окажете в невъзможност, която да продължи и през идващия месец. Не пропускайте вечерта да поговорите с брачната си половинка, с цел да разберете какви са желанията и проектите ѝ за идните почивни дни. Запознанствата в персонален проект и прибързаните полови контакти не са желателни, тъй като ще ви разочароват.

ВОДОЛЕЙ

Справяте се ослепително, отговорно и умело със дилемите си на работното място. Стабилизирайте постигнатите резултати и не се изкушавайте незабавно да започнете новите си задания. Още един път огледайте проектите си, с цел да избегнете разпиляването, захващайки се ту с едно, то с друго. Вечерта си останете вкъщи. Поканете си посетители или, в случай че не ви се готви вие отидете при компания, която ви е приятна или в заведение, което ви харесва. Сексуалният ви живот въобще не дава отговор на визиите ви за интимна непосредственост. Обмисляте даже раздялата си.

РИБИ

Не споделяйте проектите си.  Рискувате да привлечете вниманието на неприятели, които сигурно ще ви навредят. Нови хрумвания, които споделяте, ви дават обещание бързи финансови приходи. Обмислете ги още един път, преди да поставите началото на тяхната реализация. При нужда проведете неотложните диалози и срещи. Денят е съвършен за завършения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви сътрудници ще ви дарят приятни мигове. Взаимното предпочитание за полови удоволствия е още по-пълноценно, в случай че имате до себе си родени в Телец.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР