ОвенНе разчитайте на късмета си днес, тъй като няма да

...
ОвенНе разчитайте на късмета си днес, тъй като няма да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 юли: Телци, стойте далеч от казина и игри със залози!

Овен
Не разчитайте на шанса си през днешния ден, защото няма да е на ваша страна. По-добре не предприемайте рискови дейности и неща, които не са авансово премислени. Партньорът ви може да е много комплициран през днешния ден, тъй че не се тормозете за малко по-затвореното му държание. Ако това продължи прекалено много време, ще е добре да седнете и да си поговорите.
Телец

Няма да може да се похвалите с извънреден шанс през днешния ден, тъй че най-добре стойте надалеч от казина и игри със залози. Шансът да загубите е голям. Днес, ще сте в отлично въодушевление, само че може да се наложи да положите малко повече старания да убедите колегата си да излезе с вас и да се впусне в приключението, което сте замислили.

Близнаци

Късметът ще е на ваша страна през днешния ден, тъй че може да се пробвате в някоя игра от вида на тото или пък да извършите добра инвестиция в акции, която ще ви се отплати обилно. Компромисите ще са значими през днешния ден за положителното положение на връзката ви. Опитайте се да се настроите на една и съща вълна с вашият сътрудник. Оставете половинката ви да бъде водещият сътрудник през този ден.

Рак

Уверете се, че не сте обидили или наранили някой волно или несъзнателно и не забравяйте да помагате на нуждаещите се. В подмяна ще получите най-хубавото от вселената. Правете положително и ще получите положително. Днес, може да се наложи да желаете позволение от колегата си за нещо значимо, което възнамерявате да извършите и купите. Не поставяйте половинката си пред приключен факт, с цел да избегнете споровете.

Лъв

Препоръчително е да сте оптимално съсредоточени във всичко, с което се занимавате, защото едно малко разпръскване може да докара до огромна неточност и вреди. Бъдете извънредно деликатни при шофиране. Вероятно, през днешния ден ще мислите за положителното остаряло време с половинката ви и благите мемоари ще изплуват в главата ви. Опитайте се да припомните някой благ миг от връзката ви на вашата половинка с нещо сантиментално и за двама ви.

Дева

И за момент не се отклонявайте от това да преследвате задачите и фантазиите си. Не пилейте мислите си и се вслушайте в гласът на сърцето ви, вместо единствено да разсъждавате кое е вярно и кое неверно. Определено ще сте в прелестно въодушевление през днешния ден и ще съумеете да развеселите и вдигнете духа на колегата ви. Положителната ви сила елементарно ще се съобщи на околните ви и ще си прекарате един превъзходен ден.

Везни

Ако денят ви не е от най-успешните, не се отчайвайте, защото ще дойдат и по-добри дни, когато слънцето ще изгрее и във вашия дом. Не изпадайте в обезсърчение, неприятните дни няма да са безконечни. Възможно е да имате малко разногласия по някои въпроси с обичания ви човек. Не превръщайте несъгласието си в величествен скандал, а се пробвайте да се поставите на мястото на половинката ви и да погледнете на нещата от различен ъгъл.

Скорпион

Няма по какъв начин да извикате шансът си при вас и в случай че си мислите, че може  да извършите нещо по този въпрос, то единствено се заблуждавате. Бъдете търпеливи, с цел да докачате вашата изненада. Спокойствие и самообладание ще се изискват от вас. Уверете се, че не подчинявате покорно на колегата ви. Защитете персоналното си пространство и не се оставяйте да бъдете водени за всяко едно нещо. Погрижете се и за себе си през днешния ден.

Стрелец

Ще се радвате на извънреден шанс през днешния ден и ще си помислите, че сте във вихъра си и нищо не може да ви спре да извършите задачите си. Ако реализирате добра облага, почерпете най-близките ви хора. Погрижете се за вашият сътрудник без да очаквате нищо в подмяна. Това, което ще получите като подарък от ориста ще бъде доста по-ценно от това, което обичаният ви човек може да ви даде сега.

Козирог

Не се обезсърчавайте от някои неприятни събития в живота ви. Помнете, че монетата има две страни и откакто се завърти, шансът ще е на ваша страна. Съвместните действия с колегата ви ще вървят отлично без каквито и да било спънки. Радвайте на прекараното време дружно, до момента в който вършите домакинска работа у дома или разчиствате гаража си да вземем за пример.

Водолей

Ако си мислите, че всичко при вас е в застой и шансът си е отишъл от вас, то се успокойте, защото животът в никакъв случай не стопира. Колелото на шанса скоро ще се завърти и всичко ще си пристигна на мястото. Денят ще бъде подобаващ, с цел да си организирате събиране с родителите на половинката ви. Разговорите ви ще вървят добре, тъй че няма от какво да се притеснявате. На отлагайте това посещаване на родственици.

Риби

Късметът ви през днешния ден значително ще варира съгласно настроението ви. Старайте се да имате добра настройка и да мислите позитивно, с цел да не предизвиквате отрицателни събития. Не предприемайте опасности. Оставете настрани личните си грижи и проблеми и се погрижете за най-милия ви човек. Може да си мислите, че сътрудникът ви няма потребност от вашата помощ, само че несъмнено ще почувства вашето внимание и грижа към него.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР